|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko nas sploh še je??!!
11.11.2004 18:49:23   
naja78
pozdravček babike!
dajte,napišite kolk nas sploh še je ki se trudimo za :duda:.jaz sem čist zmešana,ker :nosecka:kar dežujejo.
ok,jaz pa kdo še.katera je ne pričakuje,do novega leta.mogoče pa bo novo leto boljše.pa še pisma so tu ,ki jih ne smemo pozabit pisat.

vsem velik:rozica:,:pujs:in:angel:.
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.11.2004 18:54:59   
anajmad
Mene morajo malo tehnološko popraviti.Bom pa probala za:modri:tam nekje marca naslednje leto.To leto je preveč nesrečno zame.Upam,da bom imela v letu 2005 več sreče,kot letos.V bistvu imam tudi srečo,ker sem dobila enga:angel:,kar mi tudi veliko pomeni.Ostalim pa držim pesti za čimprejšnje:modri:ali:roza:pa seveda,veliko:nosecka:
en lp:morje:D.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2004 18:55:03   
Katjusa
Jst sem tud se na tem forumu, ceprav se ne lotevam vsak dan pisanja vas pa redno berem....
M ne pricakujem okoli 20.11 Imam pa 19 G ker se trudmo ze leto in 4 mesece tak da upam da se do novega leta vseeno kej prime:)

Punce drzte se in nej vas :angel::angel::angel:cuvajo!
Na:modri:ali:roza: vsem sotrpinkam:)

Lep pozdrav Katja

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2004 18:58:51   
emaa
Jst sem tud se (sicer nova na RR) na tem forumu, stanje se ta mesec ne bo spremenilo, ker me je dons obiskala :hudicek:. Mogoce bo pa Miklavz al pa Bozicek prnesu :modri: ali :roza:.

LP:rozica:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2004 18:59:11   
Jessy
Tudi jaz bi se prištela zraven, čeprav sva na :duda: delala le 4 mesece, za tem naredila dva meseca premora, zdaj pa spet delava na tem. Upam, da se kmalu prime kakšna močna semenčica. :zmeden2:

Držimo :miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2004 19:15:44   
Joni
Jaz tudi že čakam v vrsti 2 leti, mogoče bo sedaj kaj! Roj. dan imam konec decembra in to bi bilo najlepše darilo zame, če bi zagledala :modri:!

Joni:metulj:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2004 19:29:21   
PeterPan
hay!
tudi jaz sem ena tistih, ki si prizadevam postati srečka:nosecka:
upam, da še letos, čeprav ni dosti upanja.
me pa kar potolažite dekleta, saj vem, da nisem sama.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2004 19:58:33   
Sandra*
Ojla! Tut jst sm ena tistih k čakam:modri::roza::duda:! :hudicek:mi zamuja že 5 dni, ampak test pokaže sam eno črtico. Včer sm pa dubla še čist mal rjavga izcedka pa dones tut tk da se pomoje :hudicek: že bliža! Prjšn mesc je blo tut tk, sam da ni nč zamudila! Upam, da bo decembra kj več sreče! Zj pa hit :sloncek::sloncek::sloncek:, č hočmo d bo kj!:) Lp vsem :pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2004 20:43:40   
pi
Tudi jaz je :hudicek: ne pričakujem tam okrog 3.12. Upam da bom v novo leto šla kot:nosecka:.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2004 22:43:02   
tinkamiška
Hej, hoj!

No, pa še jst. Midva se trudiva joj, ne vem al 10 al 11 mesec:ups:,no packe:hudicek: pa ne pričakujem tam okoli 20.11.(to je skrajni čas), upam, da je ne bo in da bom koncno :nosecka:!

Vse lepo,

Tinka

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2004 22:56:05   
Anitka
Hoj pa jaz fosilka ((17-mesečni boj) sem še med vami. Računam na december, pa bomo videli.

Pa tu so še Tia, Pika 74, Pia 73, Klarisa, Koala, Gea1, Bambi?,Biba 77, Meeryana, Mojca 9000 pa še nekatere. Bomo tudi me kmalu pricapljale v 9nebesa

Čavči,

Anitka:metulj:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2004 23:04:08   
tia

Kot je že Anitka napisala,tudi jaz :((,bi rada v 9nebesa, postala :nosecka:.

Trudimo se pa že zelo dolgo,tako da vmes pozabim šteti.

pa pa

Tia
:muca:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.11.2004 7:08:42   
Darja*
jaz tudi, jaz tudi,.......tako si ga želim :duda::duda::duda::duda::duda: upam, da že ta mesec, al pa vsaj letos

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.11.2004 7:36:34   
bori
Tudi mi smo še vedno tukaj. m naj ne pride koncem meseca pa bomo tudi mi KRIČALI OD SREČE. Do takrat pa čakamo,...

Bori

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.11.2004 7:41:03   
pupika
In naj še dodam mojo malenkost. Jaz je ne pričakujem 28.11. Bomo videli koliko mi je sreča naklonjena.

Punce za vse vas:rozica::rozica: in da bi vse zagledale še letos :roza::modri:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.11.2004 7:48:09   
Sisy
še jaz se pofočkam!

midva poskušava pa od julija letos pa žal še nič:(

Imam pa drug teden pregled pri ginekologinji kjer mislim "mal priredit" dejansko stanje kok časa že delava na pikici, ker bi rada da me temeljito pregleda če je vse ok.(beri: če bi po pravici povedala me niti v sanjah ne bi naročila na pregled-hmmmmm-to so pa državni zdravstveni domovi....:zmeden2:

pa pa

S.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.11.2004 8:31:59   
Natka1
Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki se trudi postati :nosecka: . A vendar se midva trudiva bolj kratki čas v primerjavi z večino vas, od septembra.

M ne pričakujem 28.11., upam, da nam bo tokrat morda ratalo.

Vsem pa želim čimprejšnjo selitev na višji forum Prvič noseča.

Natka

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.11.2004 8:34:59   
biba77
Ja, Anitka me je ze napisala. Moje M si ne zelim naslednji teden (od torka naprej), je pa to najin 21 mesec, odkar sem nehala z KT.
Drzim pesti za vse nas, "bojevnice"!
:miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.11.2004 8:43:38   
enci
naja78,
neglede na to, da je kar nekaj novih sreck :nosecka: nas je se vedno kar nekaj kii ostajamo na tem forumu.
Po enem letu pa nekaj bova po vsej vrjetnosti sele v decembru :sloncek::sloncek::sloncek: z ovulacijo, ker je do sedaj ni bilo ....
Tako da se nekaj casa vam bom delala druzbo tudi jaz.
lp
enci:metulj:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.11.2004 9:14:41   
žlička
zivjo, tudi jas sem se v vasi prijetni druzbi, ceprav si zelim preseliti v "prvic noseca", delamo na:duda:, naj nam rata cimprej

:rozica:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.11.2004 11:10:37   
anadejka
Jap še ena.Z lubijem sva se nekako marca ali aprila(ne vem več točno)enkrat odločila,da bi pa lahko imela eno štručko,ki bi najino ljubezen še nadgradila.Pa neče bit:((.No ampak midva se imava še vedno rada,kljub temu.Pa bo k bo.

Lepe pozdravčke:rozica::rozica::rozica::rozica:in vsem želim čimprejšnje9nebesa9nebesa:duda::duda::duda::angel::angel::angel:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.11.2004 11:35:38   
Eneja
Pa še ena. Jaz sem sedaj "na čakanju" po SS. Tudi zame tole leto ni bilo ravno najboljše. Kar nekaj velikih stvari sem že skoraj držala v rokah (nova bejbica, nova hiša, sanjska nova služba), pa so se mi izmuznile. Tako da do konca leta sploh ne računam, da pridem na vrsto v katerikoli vrsti.

Naslednje leto bo naše leto!

In ne pozabite... Čudeži se dogajajo tistim, ki verjamejo vanje!:darilo:

Punce, zlata ste vredne! Rada vas imam!:love:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.11.2004 11:55:33   
urši77
Tudi jaz občasno malo pokukam sem gor, občasno malo "pametujem", pa tako dalje.
Na :duda: delamo že dobri dve leti, vmes so bili trije ss,pa odstranitev pregrade in zdaj sem dobila že 9 hormonske tabletke-KLOMIFEN v moji "karieri"(vsake tbl so bile drugačne).
Vem da nam bo enkrat ratalo in se trudim tlačit tale svet s pokončno glavo!!
LP in na lepe okrogle trebuščke :muca:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.11.2004 12:02:47   
anja 26
Pozdravček vsem:,

No vidim da nisem sama, pa sem mislila da se samo meni "podira" svet.
No sej ni tako hudo, ne smeš se sikirat provat je treba ne razmišljat o tem in bla bla bla, če ti rata.
Neni očitno ne.

No enkrat pa že bo prej al slej , kaj????:zmeden2:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.11.2004 13:06:12   
Tina76
Tudi jaz sem še tu. Po neuspelem ICSI poskusu čakam na nov krog in vas berem vsak dan.Dobro se počutim kadar sem na forumu.

tinamb

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?