miška piška -> Ponočevanje 7 mesečnika (29.7.2007 13:23:55)
|
Naš 7 mesečnik zadnje čase zelo slabo spi. To izgleda tako, da se ponavadi okoli polnoči ali 1h zjutraj zbudi. Najprej v spanju kriči, ker pa ga ne morem nikakor potolažiti, ga dvignem in se sprehajava po stanovanju. Ko neha jokat, se pa hoče igrat. Vriska, pregleda in zmeče vse igrače. Seveda ga probava poležati in ugasneva taveliko luč, pa neznosen jok. Potem pustiva majno luč prižgano, ampak noče ležat. Hoče se nosit ali pa se igra v sede. In to traja sigurno do ene 3h, včeraj do 4-ih zjutraj. Midva pa zraven dremava, kolikor nama pusti. Fora je, da tudi podnevi zelo malo spi. In ne vem kaj bi to bilo. Najprej sem mislila, da je zaradi vročine- ampak tudi v teh dneh, ko se je malo shladilo, je bilo isto (pa tudi ne spi več v pižami ampak samo v bodiju in je topel). Lačen ni, sem poizkusila z mlekom in dojenjem, pa noče nič. Razen po parih urah igranja, ko je že utrujen, se priklopi na prsi in zaspi. Žejen ni, imamo zraven za piti. Pokakan ni. Ampak zobkov pa nima še nič. Mu stalno gledam dlesni, in je vse isto kot vedno. Tudi grize stvari in slini se že pomoje od 4-ega meseca dalje enako. Tako da sploh ne vem, kaj bi to lahko bilo. Če ima katera kakšno idejo, se je kateri dogajalo enako, prosim kakšen nasvet, ker sem že čist out [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image].
|
|
|
|