|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
17.9.2007 22:44:27   
pikapoka2
šc, šc, šc, šč, šc

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
17.9.2007 22:45:13   
pikapoka2
ko budalo sem.
Ne vem no, samo jaz LuNi vse verjamem

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
17.9.2007 22:52:19   
tanja25
Ojla punce!! Tudi jaz sem nova vendar vas že dober mesec spremljam vaše pogovore in nasvete.
user posted image bi morala dobiti 11.9. pa je ni bilo in danes sem naredila test in je bil pozitiven, kar pomeni da sem user posted image .

Vsem ki pa še čakate pa želim veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
17.9.2007 23:00:42   
pikapoka2
Čestitke tanja25!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanja25)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
17.9.2007 23:16:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanja25

Ojla punce!! Tudi jaz sem nova vendar vas že dober mesec spremljam vaše pogovore in nasvete.
user posted image bi morala dobiti 11.9. pa je ni bilo in danes sem naredila test in je bil pozitiven, kar pomeni da sem user posted image .

Vsem ki pa še čakate pa želim veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanja25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
17.9.2007 23:24:17   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

ko budalo sem.

boh ne daj!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
17.9.2007 23:35:40   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: tanja25

user posted image  lepo nosečnost!user posted image

(odgovor članu tanja25)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
17.9.2007 23:58:59   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

ko budalo sem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  takega ki panično odkimava pa ne najdem user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
18.9.2007 6:35:26   
mojcej77
Dobro jutro, punce!
Nisem zdržala do petka, pa sm nardila CB in je bil negativen (mal se mi je zdel, da bi bla lahk rahla druga črtica, ampak je bla to bl domišljija). Ne vem, al nej grem kr na test v laboratorij (a to pokličeš al greš kr tja al kaj) al je še prezgodaj. Naj počakam do naslednjega tedna, da bom zihr, da mi zamuja?
Šc, šc, šc!!! user posted image

lepo jutro,
m

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
18.9.2007 6:54:32   
stunfek
ja, a ti že zamuja? :) če ti zamuja in nisi sigurna pojdi na krvnega...potem boš tošno vedela pri čem si :) urinski v laboratoriju je po mojem isto kot če ga doma narediš.
Držim pesti!

Aja, pa dobro jutro vsem puncam :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
18.9.2007 7:20:53   
mojcej77
stunfek, mam čudne cikle, tko da bom ziher, da mi zamuja, šele naslednji teden nekje, samo znake mam pa ful očitne, mela sem tudi zgodnjo ovulacijo pa tko...problem je v tem, da se ne morem premagat in sm nardila že 4 teste (ja, priznam) in oba CB sta negativna, dva testa "na črtice" pa raaaahlo pozitivna...Kako naj zdržim, da ne bom delala testov, recimo, kak teden (najbolš bi blo pa, do konca septembra, če se mi prej ne prikažeuser posted image )?

lp,
m

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
18.9.2007 7:25:35   
pikica36
novim nosečkam naprej čestitkeuser posted image user posted image
in pa dobro jutro vsem puncam.
včeraj zvečer se je moj rjav izcedek spremenil krvavega, vendar samo malo, ulilo pa se mi še niuser posted image noč ni očitno še ni imela svoje taprave moči.
bomo videli kaj bo danes čez dan- v glavnem punce- jaz se selim med oktoberkeuser posted image  srčno upam da nam v četrtem krogu rata.
sicer pa sem se odločila da tokrat ne bomo delali na user posted image  ampak se bomo samo ljubiliuser posted image  če bo le uspelo dat možgane na off.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
18.9.2007 8:06:16   
TamaraJ
tanja25 Čestitke!!! Jupiii!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pikica36 Joj, podim jo stran. tega hudička rdečega. Šc, šc, šc.... Upam, da te samo malo straši...
Moja prijateljica je imela pri prvem otročku user posted image  in to dokaj močno. Pa je bila noseča. Je pa res, da so to ekstremni primeri user posted image .

V glavnem, dobro jutro punce. Jaz komaj čakam petka, ker sem se odločila, da šele v petek naredim še en testek... Upam, da zdržim do takrat user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
18.9.2007 8:11:35   
pikica36
tamara držimo pestke , zauser posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
18.9.2007 8:23:49   
matt
Tamara user posted image  vse čestitke, pikica žal mi je...

Moje user posted image  pa še vedno ni, jupi...!!! (sicer mam na 28 dni, v četrtek bi morala bit, le nekajkrat mi je zamujala do sedaj, pa še takrat  sem bila pod stresom) pa popoldne mi je blo slabo, pa špika me v jajčnikih, že 2 dni me zvečer zebe ko pesa, zjutraj  pa mi švic lije... (si ne merim T).. A nedeljski Frst sign laže??? ko bi vsaj... Sicer pa če user posted image  mora prit naj brž pride, da bo še ena prilika, predno se preselim med navijačice za nekaj mesecev (mož bo obsevan in se  ravno ne misliva špilat)..

Držte pestke!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
18.9.2007 8:25:33   
mojcej77
Držimo pestke!!!!
lp,
m

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
18.9.2007 8:34:04   
KAHLO
Dobro jutro pupike!!!
Tako je jaz sem včeraj spet delala test, tokrat first sign ki sem ga kupila v dm in mi je tudi pokazal user posted image user posted image jipi, sem bila tako happy, da sem ga kr na omarci pustila in vsakih tlko minut pogledalauser posted image user posted image , uneuser posted image tečke tudi ni in upam da je še vsaj kakšno leto ne booooooooouser posted image   Zdaj pa nevem clear blue je pokazal plusek, pa ta first sign, tud pokazal user posted image tak da mislim da pa zdaj je to touser posted image in da sem user posted image takooooooo sem srečnaaaaaaaaaaaaa, nobeno slabo vreme ali pa slaba volja ljudi okrog mene, me ne mora spraviti v slabo voljo, to je božanski občutek........upam da bo vse vredu in bo trajal do koncauser posted image

Zvezdica moram rečt da moja user posted image ponavadi pride točno kot urca, na 30 dni zmeraj nekje ob 9 zjutraj! tak da moram rečt da je bla vsaj kaj se tiče tega rednega ciklusa user posted image fer!!

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
18.9.2007 8:34:12   
Oaza
Tanja25 ČESTITKE in čim lepših 9 mesecev!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
18.9.2007 8:34:37   
gajka
Čestitke vsem srečkam user posted image ! Vsem ostalim pa želim, da čimprej zagledajo user posted image !

Jaz pa se poslavljam s septembrskega seznama in nadaljujem z iskanjem sreče na oktobrskem.

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
18.9.2007 8:36:47   
talika81
kahlo, iskrene čestitke, mirno user posted image  ter zdravega user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

tanja25, tud tebi seveda iskrene čestitke .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
18.9.2007 8:39:18   
Zvezdica
Dobro jutro,
tako, pa je prišel tudi moj d dan. Po femti seveda, imam pa občutek, da ta računica ni prava in naj bi M prišla jutri. To pa zato, ker  pride današnji dan 27. dan c ikla....drek. Kakšna morija.

Zadnje čase, torej odkar brez zaščiteuser posted image se je mojim ciklusom utrgal. Prej sem dobivala M striktno na 28 dni, ampak ni zamudila razen seveda ko sem bila prvič nosečka.
Torej junija 27 dni (28. dan dobila),  julija je bil cikel dolg 31 dni (32 dan sem jo dobila), avgusta 24 dni (25. dan je prišel hudič) in zdaj mi kaže naj bi prišla danes. 

Mislim, da opažam eno spremembo pri sebi, prsi so re bog pomagaj, pa tečna nisem bila. Jast imam dan preden pride M take, da grem sama seb na kuser posted image . h...če ne bo danes ta dan... No bomo videli. Plivin koledarček mi pravi naj bi jo dobila 20. test pa danes delala, da bi kaj pokazal... Mislite oziroma kdaj naj naredim test?!user posted image

LP
Zvezdica

i belive i can fly....

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
18.9.2007 8:40:04   
pikica36
kahlo- Č   E   S   T  I  T  K  E  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

če nisem preveč radovedna - v katerem krogu vama je ratalo??

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
18.9.2007 8:41:53   
Zvezdica
Kahlo BRAVOOOOOOOOO! Tanja 25 BRAVOOOOOOOOOOOO.

Kahlo kako sem vesela zate.
user posted image zdaj pa uživat v dobri volji in nasploh ne bit slabe volje, ker otrok to čuti.
Uživajta.

Pa pa

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
18.9.2007 8:47:31   
pikica36
zvezdica , če  morašuser posted image dobit 20. potem boljše da počakaš s testom , da ti kak dan zamuja, čeprav na tem koledarčku piše, da lahko delaš prej.user posted image
če zdržiš počakaj , če ne pa..... poskusi , sam je škoda če je slučajno še prehitro, da boš že prej razočarana. pa škoda denarja, ker ga moreš pol ponavljatuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
18.9.2007 8:50:44   
TamaraJ
Bravooooo Kahlo!!! Evo, ti si rozika! Jaz bom pa še malo, malo počakala... čeprav me mika, da bi kr skočila po še en testek. kako že narašča vsebnost hormona?? A se podvoji na dan?? user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?