sonček33 -> RE: M ne pričakujemo septembra! (14.9.2007 21:20:00)
|
O Se* kako te razumem ...Sem skoraj na istem. Moja G tukaj na Gorenjskem je ena velika koza, žal moram tako rečt. meni vedno relče - o sej ste še mlada, ne se sekirat. Ja pa halo, kako lahko to reče????? Jaz nočem otroka zato, ker sem dost stara al pa kaj vem zakaj, ampak ker ga prepsorto želiva imeti in če bi ga dobila danes, bi bilo za naju že pozno, ker sva ga želela že pred tremi leti!!!! torej, hotla sem povedat, da od nje nimam NIČ. razen povišan pritisk, kadar jo obiščem. Se pa sicer midva zdraviva pri Drobniču v Lj. Fajn zdarvnik, ki pa se mi zdi, da ima veliko preveč dela in pacientov in posledično - malo malo časa. Upam, da se bo zdaj v oktobru res kaj konkretnega doreklo... ker drugače se mi zdi, da v tem letu in pol nisva naredila nič, razen, da se jaz bašem s klomifenom in si umetno ustvarjam take bolečine, da dva dni okoli O nisem sposobna za prav nič. Ok, saj mi ni težko to prenest, da bi le razultat bil ugoden. Se* razumem tvoj strah ...a tako kot zase tudi zate verejamem, da najdeva pravo pot.
|
|
|
|