mojcej77 -> RE: M ne pričakujemo septembra! (11.9.2007 19:15:50)
|
Punce moje drage, mensezdi, da sem noseča!!! Lih (nism mogla čakat do zjutri) sm nardila test, pa je bla ena močna pa ena bleda črtica, ampak moj jo je tud vidu! Sam je reku, da dokler vsaj trije testi niso pozitivni, pa še pečat od ginekologa, da nč ne verjame. Ampak jst vem!!! Jst vem, da sm noseča! (če pa nism, nej me pa kokla brcne!) Menstro naj bi pričakovala šele v prihodnjih dneh, prejšnji teden sem imela O, v soboto zjutri pa se zbudim in mam tko neki rdeča lička pa tko neki hepi sm se počutla (kt mal zadeta od sreče). In si mislm - o! Al sm noseča, al sm pa prehlajena!...in grem na wc in mal krvavim...in si mislm...fuuuul prezgodna menstra...pa tko nekam fajn mi je...kaj pa če ni menstra...pa po dveh dneh neha in zdej ni čist nč več izcedka... ...in nism mogla zdržat pa sem se spomnla, da mam nek še en test...in sm kr šibala v kopalnco in prsežm, da sta ble dve črtici!!! ...zdej, punce moje, proooooosm držte pesti! Zdej sva šla četrti krog, pa nč nism sm gor hodila, da ne bi preveč želela, pa tko...ampak-I'm back!!!!:D:D:D Vam povem, k bo kej novga (test delala pred 10minutami), moj se skoz neki okol mene smuka in se reži:D lp, m pies:sori, punce, k tok nakladam, ampak jst sm tko hepi! (pa tud če sm se zmotla, sm hepi, sam po mojem se nisem)
|
|
|
|