|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
11.9.2007 15:58:23   
Erin
nf - držim pesti da je s tabo tudi vse uredu..oziroma verjamem da JE!user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
11.9.2007 16:01:03   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

(skoraj bi napisala na seznam navijalk user posted image )

Pa bi ble vse nakodrane user posted image !

user posted image  A tak? user posted image Aja, pa ena popoldanska kavica od ene tečke, ki jo muči neverjetno boleča M... Kot da ne bi bilo dovolj, da je sploh prišla... user posted image  

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.9.2007 16:03:12 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
11.9.2007 16:01:42   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Ženske prepočasi tipkamo glede na hitrost vseh teh misli. user posted image
Sej sm 'trpela' z njim. Zdej sem pa ostala na temu čolniču sama, on si pa veselo požvižgava na kopnem user posted image

Hmmm... se mu boš po pregledu pridružla na kopnem user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
11.9.2007 16:17:14   
sonček33
Se* upam da bolečine hitro minejo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
11.9.2007 16:27:30   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Murkica, kolko časa pa zdej že delata na user posted image ?

Ja uradno je to šele 2. mesec. Res sva na začetku.

Pa vidva?

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
11.9.2007 16:31:32   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Komaj čakam, da moj dragi domov pride in me malo pocarta... Ima take vroče roke kot bioenergetik, pa me sam malo pocarta in bolečina čudežno izgine...

Ne vem, če ne bova to energijo vlagala v mal bolj produktivne namene...
Da ''odštopa'' desni jajčnik, energijsko omogoči razvoj foliklov, ipd...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
11.9.2007 16:34:07   
ledenka
nf, če so plavalčki ok, je že dost user posted image  pr men je bilo tako, da me je Reš dal na K (pol tabletke 4 cikluse), enkrat me je pogledal z UZ (O imam tudi svojo, reagirala sem takrat dobro), pa bris mi je vzel, da je naredil post-koitalni test (pod mikroskopom pogleda sluz nekaj ur po seksu,. če plavalčki migajo).

ampak to je šele prva faza... upam, da bo kaj ta mesec, ker mam tega že dost, zdaj bo kmalu eno leto, kar se matrava user posted image  me pa ta mesec ful vse špika, pa v soboto mi je bilo noro slabo (niti nisem toliko spila, da bi bilo zarad alkota user posted image ). eh, sej vem... kavico spit pa LuNci poslat sliko usedline, al kera je že rekla, da se igra s tem user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
11.9.2007 16:44:15   
K_a_t_j_a
Jaz sem danes naredila test pa je bila žal samo ena črtica. Čist sem zmedenauser posted image . Mogoče še pa boste dveuser posted image . Je že 41. dan, user posted image  pa ni od nikoder.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
11.9.2007 16:47:55   
Jerneja_
Malo se bom vmešala v vašo temo...

Na O portalu sem vsem udeleženim napisala odgovor na včerajšnji dogodek. Upam, da je zadeva sedaj urejena in da so dejstva jasna. Še vedno lahko "čvekate" v mejah normale, ki jo je moderatoka do sedaj dovoljevala.

Za vsa vaša vprašanja sem vam na razpolago preko ZS.

Veliko sreče na vaši poti vam želim!

Jerneja

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
11.9.2007 16:48:47   
nf
Ledenka, to tvoje se sploh ne sliši slabo. Veš kaj mi ni jasno. A Reš dela poleg tvojega ginekologa, ali si zdej prou presedlala k Rešu? Sliši se kr sposoben in če se da iti na koncesijo ali kej takega, se bom takoj prijavila. user posted image
Drgač pa navijam zate in upam da je tale slabost zaradi user posted image !!!!

Murkica, pionirka naša user posted image , o blagor. Midva že skoraj 1 leto user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
11.9.2007 16:54:50   
sonček33
Se* meni pri teh groznih bolečinah zelo zelo pomaga termofor - stare mame so že vedele zakaj so ga imele. Res, da si dan vroč termofor čez trebuh ali na križ je kmalu dobro, brez tablet in vsega drugega sranja.

Ja, če ima čudežne roke in prijeme, potem pa le izkoristita ta dar.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
11.9.2007 17:09:06   
ajat
ojla punce
danes sem sicer že enkrat to pisala, ampak pojma nimam kamuser posted image
Očitno, da sem ne.
No po menkou so moji dnevi ovulacije od 8-15 tega meseca. M pa naj bi dobila tam nekje 25.
IN?
Danes zjutraj sem na toaletnemu papirju opazila roza-rdeč izcedek.
Al je to Uvgnezditvena (kar močno upam). Al je to začetek M - kar je dosti bolj verjetno.
Čudi me samo to, da je tako zgodnja.

No vam javim v parih dneh, če me tejaaaaaaaa doda na oktobrke al me obarva v roziko user posted image

Aja znakov pa nimam nikakršnih, ne nosečniških ne pms-jevskih

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
11.9.2007 17:23:10   
LuNa73
ajat tukaj http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1791820 majdeš naše pametne odgovore na tvoje vprašanje user posted image

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
11.9.2007 17:24:23   
ninčy
Hojla!
Spet jaz z enim morda butastim vprašanjem ...
Glede na vse moje znake, ki sem jih opisala že pred dnevi, in na vedno močnejšo bolečino v joškah, me zanima, ali lahko normalno hodim na aerobiko, predvsem tudi na body pump (vadbo z utežmi), ali lahko kaj škodujem morebitni nosečnosti.

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
11.9.2007 17:27:35   
Lupita
Dobri dan my ladies!!!

Kako ste kaj? user posted image user posted image user posted image Danes bomo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image la, la, la, la, la, la, la, la, la, la, tralala.................

Danes sem si pozabla merit BT. Kok sem buča!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom jutr.

Nekam čuden je tale september - je kdo opazu? Mislim nekam malo user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
11.9.2007 17:29:55   
Lupita
Komaj čakam, da moj dragi domov pride in me malo pocarta... Ima take vroče roke kot bioenergetik, pa me sam malo pocarta in bolečina čudežno izgine...

Da ''odštopa'' desni jajčnik, energijsko omogoči razvoj foliklov, ipd...
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Da ''odštopa'' desni jajčnik, energijsko omogoči razvoj foliklov, ipd...user posted image

Se* imam še eno pomagalko - kamilice. Res sproščajo mišične krče ipd, zato zelo pomaga, če jih nisi vajena pa sploh - meni zelo odleže!!! user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
11.9.2007 17:35:15   
Estrella*
Sonček 33, hvala za nasvet s termaforjem, sem ga svoje cajte zelo uspešno uporabljala in nanj pozabila...Danes sem tako čudno zmatrana, totalka brez energije, hrana se mi je začela gabit in bolečine v križu so nevzdržne.
Grem mal prakticirat termaforček, če bo kaj pomagal.
Za vse, ki vas je presenetila user posted image  en veliik user posted image  , za ostale ne čakajoče pa velikooouser posted image . Punco zaustavimo ta modri val

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
11.9.2007 17:37:14   
Lupita
Teodora ti začni - user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne daj se dušo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. Jaz verjamem v pujske.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
11.9.2007 17:42:11   
Lupita
O, Lunca! Od zdej naprej bo lepo vreme :):):)

Kako je z znakci?! Komi čakam kako novo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
11.9.2007 17:46:56   
LuNa73
katja... ne še obupattttttttttttttt! Ker dokler je ni, je še vse možno. Saj to veš, a ne? user posted image

ninčy ti kr telovadi user posted image ! Mislim, da edino, pretiravat ne prevč! Po pameti! Itak pa če te joškice bolji ne morš kej prevč ga srat pr aerobiki.

teodoral sumljivi so mi tile znaki!user posted image  Jst ne vem, če ne bo kje kaka roza barva se sprehajala po seznamu in se ustavla ravn pr teb!

Lupita moja srčika user posted image ...  a zdej ko je konc user posted image , pomeni da sam še user posted image  in nas klele gor ko šljivi?!user posted image  user posted image  A gre tvoj darling na kako službeno pot? Sam tak vprašam.... user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
11.9.2007 17:47:51   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ninčy

Hojla!
Spet jaz z enim morda butastim vprašanjem ...

Tu ne obstaja nobeno butasto vprašanje! Vsa so pametna! user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
11.9.2007 17:50:01   
Lupita
Ne, ne nikamor ne grem in on tud ne!!! Zdej mu pa ne pustim nikamor - saj ima prijetnejše obveznosti pri meni. Razmišljam, da bi si začasno kako ketnco omislila.

Sploh pa brez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni muzke!!!! Opa ni user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej sem se pa res nakurla!!! Hočem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!! Itak si že skoz želim, sam zadnje čase me pa prov daje. res bi bla rada noseča!!!!

Ha. ha, ha, ha in kaj je še novega?!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
11.9.2007 17:50:30   
Lupita

[/quote]

Tu ne obstaja nobeno butasto vprašanje! Vsa so pametna! user posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
11.9.2007 17:50:35   
mojca345
oj punce !

se oglašam. štejem dni. še pa 5 DNI ! danes mi je mama rekla čist tko brezveze, se sploh nisva pogovarjale o otrocih in tko in mi reče " veš kaj, sam otroka pa ne še zdele imet". jest nisem sploh komentirala, sem spremenila temo takoj.

danes me dragi objame in začne lubčkat moj trebuh. pa mu pravim. "kaj to počneš?" pa pravi"ja za dojenčka". jest pa"kakega dojenčka ?" se delam glupo seveda. on pa prav " ja mojega".

no ja mojčika drži pestke ful ful ful. sam nimam nobenih nekih znakov. zdej je nekje 4 tedne staro. nej bi blo. mi pa pride naprej, da se kr pogovarjam z mojo Haniko. Pa ji govorim " Lej očka je pršu domov. a ni to super. se objamem za trebušček in tko."

Ko mi pa je kej na momenta slabo, mi pa pride naprej, da mogoče najbrž nič ni. da bo tetka kmalu prišla.

ah, joj vem, da bo Hanika enkrat spočeta, vprašanje je samo še Časa ja in vsega ostalega.

se pa nisem nič oglasila, ker sem bila res slabe volje, zarad očeta in tiste stranke. pa še zaslon mi je crknu. pa če te računalniki niso en vrag.

Kako ste kej veve ? Imamo kako novo user posted image  med nami ? Držim PESTI ZA VSE NAS ! ZA ČIM BOLJŠE REZULTATE !

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
11.9.2007 17:51:12   
Lupita
OK, razen mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj veste kaj sem hotla povedat al pa koga sem hotla citirat

Mislim men se kisa

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?