|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
10.9.2007 22:33:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ma sej npr. na forumu otrok tut npr. Oktobrke piŠajo o vsem! Ne samo koliko zob ima že kdo in kaj je.

Ej...PSSSSSSSSSSST, da še nas ne zaklene forumska policija.

user posted image user posted image user posted image user posted image  bom jaz FBI poslala, da .....eh.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
10.9.2007 22:34:42   
sonček33
Punce, dejmo nehat s tem, a prov? Zavoljo ljubega miru. Pa še res je, da je tale forum nam zelo dobrodošel in jaz sem veliko zvedela tukaj in VAS spoznala in naj gre vse lepo naprej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
10.9.2007 22:40:11   
Erin
Septemberske borke za user posted image :  

oz.

GIRLS WANNA BE PINK user posted image

xx.09. - valentina 2006
xx.09. - kekec in mojca  -srečka nosečka user posted image
xx.09. - matejchykam  - srečka nosečka user posted image
xx.09. - Sončnica Sandra
- srečka nosečka user posted image

xx.09. - rouzi user posted image user posted image v nove boje
xx.09. - portugalka
xx.09. - Tiziana
xx.09. - Katica77
xx.09. - mihi78
xx.09. - Neža81 - user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
xx.09. - TamaraJ

01.09. - anonimna user posted image user posted image  user posted image  v nove boje
01.09. - anonimna user posted image - srečka nosečkauser posted image
01.09. - *lucija*
01.09. - ANIME
user posted image user posted image v nove boje
02.09. - amy81 - srečka nosečkauser posted image
02.09. - rendi user posted image user posted image v nove boje

02.09. - petrca26 user posted image user posted image v nove boje
03.09. - reckova
03.09 -  Naty
- srečka nosečkauser posted image
03.09. - nati user posted image user posted image v nove boje
04.09. - Galadriel user posted image user posted image v nove boje
04.09. - kleja user posted image  user posted image v nove boje
05.09. - kimmii user posted image user posted image v nove boje
05.09. - zarjica
05.09. - marjana.r user posted image user posted image v nove boje
06.09. - Lupita user posted image user posted image v nove boje
06.09. - Yaris
07.09. - stunfek -srečka nosečkauser posted image
07.09. - CIPRESA user posted image user posted image v nove boje
07.09. - lejcauser posted image user posted image v nove boje
08.09. - fortun

08.09. - kanta user posted image user posted image v nove boje
08.09. - freha user posted image user posted image v nove boje
08.09. - 80kaja
09.09. - Naska
09.09. - rozica1984
user posted image user posted image v nove boje
09.09. - anonimna user posted image
09.09. - Endri
10.09. - fragola
10.09. - ur+sa
10.09. - matejka78 user posted image user posted image v nove boje
11.09. - sapi user posted image user posted image v nove boje
11.09. - Juno

11.09. - mala zirafa
12.09. - beyba
12.09. - afnica mala
12.09. - **NiNa**
13.09. - matt
13.09. - lindy
13.09. - Serendipity

13.09. - teodoral
13.09. - Špela12user posted image user posted image v nove boje
14.09. - tinkamiška
14.09. - trma79
14.09. - Yasminka
14.09. - _rebeca_
14.09. - jurka6  
15.09. - gajka
16.09. - Lea2007
16.09. - ledenka
16.09. - mojca 345
17.09. - MARTINŠČICA
17.09. - Anitka
17.09. - Souly
17.09. - linči
17.09. - sončk1 user posted image user posted image v nove boje

18.09. - sonček33
18.09. - KAHLO 
18.09. - Zvezdica
18.09. - pikica36
19.09. - pikapoka2
19.09. - ninčy
20.09. - moyca
20.09. - slovenka

21.09. - *ajetam*
22.09. - Angelina
22.09. - kodrana
23.09. - Kaja08
23.09. - pokec
24.09. - talika81
24.09. - murkica
24.09. - mukla
24.09. - andre3a
24.09. - kažotk

24.09. - zorica 
24.09. - nf
25.09. - teejaa
25.09. - ajat
25.09. - Efi
26.09. - Katy\o/
26.09. - HEL36
27.09. - ANIME
27.09. - nineva
27.09. - Lu33
27.09. - rendi
27.09. - nena22
28.09. - Tiara123
28.09. - kitka1

28.09. - MP30
28.09. - Darja30
30.09. - kleja
30.09. - pepa6
30.09. - Sulfinija
30.09. - anonimnauser posted image  

30.09. - anonimna user posted image

user posted image In zveste navijačice : user posted image

- scubadiver
- LuNa73
- MONIKQ
- SM10
- bumbum
- neja24062007
- sanja5
- *ajla*
- hmm
- K_a_t_j_a

- nf

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.9.2007 22:41:07   
Estrella*
Ja Teejaa ti pa najdeš vedno kako zanimivo stvarco! Vse pohvale.
Sem se že mal ustrašla, da ne bom več mogla forumčka brat.
No še slabe 3 dni do dneva D
Uživajte

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.9.2007 22:42:31   
Erin
Prepozno...moj je že zajadral v svoj sanjski svet...kaj pa če ga zjutraj napadem?user posted image Hmmm..ideja je...če se mi bo uspelo spraviti pokonciuser posted image ... samo še 2 dni  pa bo konc plodnih dni, treba je izkoristit...!!!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.9.2007 23:27:08   
Erin
Kam ste izginile punce??user posted image

Če vas ne bo, pa jaz tudi grem...spat namreč...jutri pa da se mi nacrtate tukaj pa da poročate kje vas štoka, kolk vam je slabo, če vam zamuja ali pa ste ugledale user posted image user posted image ..

Lahko noč nečakajoče na M!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
11.9.2007 7:16:44   
pikapoka2
Dobro jutro vsem.

Skuhala sem vam kavicouser posted image !
Najprej se lepo pretegnite, zbudite, toplo oblecite,
potem pe le kavico spijte!
Šlogali žal ne bomo, ker bomo zopet kregane.

Poloeg kavice vam pošiljam še user posted image user posted image user posted image  za srečo!!

In če mi danes ne poveste za vsaj en novi plusek bom pa user posted image .
Jaz imam še 8 dni (mogoče 9) do dan D,
brez kakršnih znakov, tako da....
Bo pa oktobra!!

Čveke, pridite na svetlo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
11.9.2007 7:40:18   
pikica36
jutro punce,user posted image sem pravkar popila kavico,vas prebrala- evo še vam enouser posted image zdaj pa veselo na delouser posted image
nič mi ni všeč, da smo ble kregane, no ja saj člevek se ne more držat teme ko pijanc plotauser posted image , povsod malo skrene a ne??

kje ste srečke nosečke- nobenega ++ seznam se nič kaj ne barva v rozauser posted image , tako da mi kar malo jemlje upanje , da zagledam čez teden dniuser posted image user posted image
me pa prsa bolijo tako da je skoraj nenormalno, se jih dotaknit ne smem.user posted image sam kaj, ko je pa to lahko tudi znak prihajajočeuser posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
11.9.2007 7:51:53   
Anonimen
Živjo pupeuser posted image
na vašo roblematiko včeraj sem dala en predlog oz rešitev, ki sem jo opisala na O portalu. Preberite in če se strinjate oz če se bodo tudi velecenjeni moderatorji strinjali, to povejteuser posted image .

drugače pa vsem čakajočim user posted image in kmalu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
11.9.2007 8:05:45   
beyba
Dobro jutro vsem čvekam user posted image
Zunaj spet sije sonček in vstale smo  nasmejane in dobre volje. Zaradi utrujenosti spet nismo nič user posted image user posted image , ampak jutri naj bi tako ali tako bil dan D. Bomo vidli kaj bo. Ko sem premlevala znake za napoved user posted image in znak eza napoveduser posted image ... kaj pa vem. Joške me ne bolijo skori nič( navadno me pred menstruacijo en teden prej pa do začetka M full),Zdej so se mi spustl mazolčk, ( sam ne na tistih tipičnih mestih pri M), Že od  O me vseskozi mal špika po spodnjem delu trebuha.... 

Če se bo slučajno naredilo, da jo v petek še ne bo, bom potem med vikendom naredila test, ker mojauser posted image je pa točna skori na uro.  V pričakovanju da je ne bo, pa vsekkaor delajo tud mal živčki... bomo vidli

Aja pa Kar se teme tiče, se je v 80% držimo tako da jst ne vidm problema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
11.9.2007 8:06:28   
beyba
Aja pa drugače bi rade kako korenjakinjo, ki bo razbila monotonost modre barve....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
11.9.2007 8:49:34   
beyba
Kam ste šle vse jst bi šla tut.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
11.9.2007 9:14:34   
pikica36
beyba mormo mal delat tuduser posted image user posted image ... no pa malo čveka ne škodi.

jaz sploh ne vem več kako je s temi znaki user posted image  in user posted image . mene kak mesec bolijo med 0 prsa , drug mesec ne . en mesec me pred user posted image , drug mesec  me sploh ne, tako, da sem čistuser posted image

že danes me nekaj črviči v trebuhu, pa je do user posted image še dober teden
tako da nič ne morem sklepat ali da bi se mi moglo dozdevat kaj bo. vse je isto  nekako sem imela občutek, da bi naj ratalo ta mesec pa zgleda da ne bo ničuser posted image

sicer pa.... počakajmo in se pustimo presenetiti

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
11.9.2007 9:33:44   
stunfek
hojla punce. malo sem vas prišla pogledat in malo navijat. vidim, da ste v času ovulacij, v pričakovanju novega člana doživele že marsikaj. so vas zaklenili in potem odklenili. svašta. važno, da se ne damo, da delamo na user posted image  in da si vzajemno pomagamo. hough! :)

dejmo rozike! bolj živo, bolj noro, bolj na poskok! user posted image   user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
11.9.2007 9:41:52   
KAHLO
obro jutro pipikeuser posted image

Madonca, me je že kr malo stisnila k sem šla nazaj brat pa zasledila da so zaklenili....vas še mi naj vzamejo, pa smo tam!!!!! ni mi všeč....
drgače, sem že malo bolše, kot včeraj, sem pa ugotovila da imam naslednjo O 5.10 in šment, lih takrat me ne bo doma.....Punce kaj naj nardim......no upam, da nama je zdaj  v septembru uspelo, ampak če ni.....jojjjjjjjj, a mislite da če 3.10 zvečer ali pa 4.10 zjutraj (ampak to nama ponavadi ne supe ker sma zaspanca)user posted image da nama vseeno lahko rata. Termina ne moram zamenjat........čist me je panika včeraj pograbila, ko sem pogledala moje čebele v oktobru!!!user posted image user posted image
Čeprav ne, jaz nevem no, tak si želim enih nosečniških znakov, pa razen konstantnega špikanja tam doli ni nič!!! nič z zizikami, nič z vrtoglavico, slabostmi, apetitom....pol že verjetno ne bo nič............joj marička, zdaj me pa že pošteno jezi ta user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
11.9.2007 10:06:07   
KAHLO
Alooooooooo je kdo tuuuu, kje ste vse..............pa ne da so vas kje skenslali, halooooooooo lunca,naty, lupita, teeeeeeeja, kodrana alooooooo alooo, nati, pikica36, sonček33, beyba, pikapoka2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikjer nobengauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
11.9.2007 10:27:58   
beyba
Ma nč se sekirat ti vidva sam user posted image user posted image ko bosta lahko pa bo že enkrat ratal. Midva greva tudi ta mesec v Španijo za 5 dni, pa skupnoo obo bova mela za 20 ljudi, sami kolegi bomo tam, pa si tut na bova mogla privoščit , ampak bomo tolk prej, pa tolk potem več slončkal....  Jes se tolažim da je vsak mesec tuki kar neki rozik.... enkrat bom tut jst med njimi

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
11.9.2007 10:29:55   
murkica
Ja no sem kar malo žalostna zaradi vsega tega kar se je dogajalo. Sem mislila, da sem končno našla forum, kjer se nihče od modov ne vmešava, če pač ne pride do kakšnega žaljenja, kletvic in podobno. No pa sem se očitno zmotila.

No upam, da ne bo sedaj tale forumček zamrl, ker tukaj mislim, da vsaka od nas najde tolažbo, veselje, razumevanje.

No drugače pa, da ne bom spet kregana ker sem zašla s teme. Mene čaka še skoraj 14 dni do user posted image , če se ne bo seveda spet kaj premislila, in razen tega, da mi je vsake toliko slabo in da me joškice skelijo ni ne vem kakšnih sprememb. No bomo videli. Morda pa mi samo malo nagajajo hormončki zaradi vse te želje po user posted image .

Kaj pa ve, imate že kakšne znake?

No upam, da bo danes kakšna nova nosečka, da se malo razbije ta monotonost.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
11.9.2007 10:30:26   
beyba
Sej zato sem napiosala, ker je bla taka debata, če so se res selile na mamin forum na kobacajčke, vendar nisem našla nobene take teme tam, kjer bi jih lahko našla....  Tako da se tut jst sprašujem kje so. Jih pogrešam  FFFUUULLLLLLLLLLL!!!!!!

Punce dejte mi dan polepšat, ker zunaj ni sončka, jst pa mislim da se me loteva PMS...user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
11.9.2007 10:34:48   
murkica
Beyba- Jaz mislim, da se morajo glave samo malo ohladiti in bodo prišle nazaj. Ne obupat. Druigače pa jih bomo skupaj piskale in se bomo pač pogovarjale na kakšnem drugem forumu, čeprav upam, da to ni potrebno.

PMS- Kaj veš morda pa so to kakšni drugi znaki. Sicer ne vem kako je pri tebi, ker pri meni pravzaprav ni nobenih, razen mogoče, da sem malo tečna v temu času, ampak vem, da so nekatera dekleta napisala, da so mislile da se jih loteva PMS ampak na koncu so bile srečke user posted image . Tako, da glavo pokonci in držim pesti, da čim prej zagledaš user posted image user posted image . No pa pošiljam ti še en user posted image , da boš laže premagala kakšen slab trenutek dneva, ko ti razpoloženje malo ponagaja.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
11.9.2007 10:39:18   
kodrana
punce pozdravljene.

šele zdaj sem videla, kaj se je dogajalo..
očitno bo potrebno malo manj sproščeno klepetati.

drugače pa naj bi imela danes ovulacijo. jap. mi2 pridno user posted image vsak dan. tako da upava na rezultate.

upam, da res sporoči ktera kak user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
11.9.2007 10:58:37   
KAHLO
Murkica in beyba moji dnevi user posted image se tud bližajo in to čez en teden, upam da mi uspe z user posted image user posted image .

Sicer mam znake kot PMS tako kot pred vsakouser posted image , le z razliko da jih imam že od O. Pri O me je začelo špikat, tam doli in zdaj me vsak dan špika tam doli...to pa je tudi vse..... nobene slabosti nimam, danes malo vrtoglavice ampak pomoje je to vreme.........lakote ni, zizike so danes mal občutljive, ampak to je standard teden pre user posted image .

Joj kr ne upam si upat da bi blauser posted image , raje se naštelam na user posted image , da ne bo razočaranje preveliko!!!user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
11.9.2007 10:59:10   
talika81
pozdravljene!

jaz vas ta teden sam prebiram večino časa, ker za odgovarjat mi zmanjka časa.

jaz sem bila zadnje dni ravno v času O, tako da sva z user posted image  veselo user posted image user posted image user posted image . midva sva se odločla, da bova vsak drug dan, ker itak plavalčki zdržijo cca. 3-4 dni. vsaj mislim.

sedaj pa me sledi čakanje user posted image  do 24.9., ko pride dan D - al bo user posted image  al pa user posted image .

držim pesti, da bi bilo veliko več user posted image  user posted image  kot pa user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
11.9.2007 11:14:31   
matt
no tudi sama sem pred ne pričakovanjem user posted image ... bo uspelo, nimam kakih znakov za M, samo ko grem s službe mi je že nekaj dni slabo. Človek bi bolj pričakoval obratno, a ne?  Sem pa tudi že nekaj dni dobre volje, čisto brez razloga (Moža v glavnem ni doma, ko pa je - dobivam samo šokantne novice,.. seveda pritisk zraste, a hitr pade, ... pa se spet režim.. user posted image     Ma, kdo bi me razumel, še sama se ne....

Bodite nasmejane tudi ve,.... veliko sončkov... in iskrene čestitke novopečenim user posted image

matt

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
11.9.2007 11:29:37   
LuNa73
Jutro punce! TAk pa smo doživele odklop... jst sem bla tak znervirana, da niti zaspat nisem mogla. In, ker jst v jezi ne urgiram, sem mislila danes narditi malo RINGARAJA (v bolj hudi obliki) tlele gor-obstajajo tudi nadrejeni nad moderatorji! Iz pravniškega vidika pa o prekršku raje ne bi! Ampak pustmo zdej to....user posted image

Pa gremo na temo!
Punce moje O je že kaka dva al tri dni mimo... sluz se mi nič ne spreminja. Je nimam sploh. BT se še nisem odločila merit tak da ne vem al je padla al je narasla. Špika me ne nič po jajčnikih. Napihjena sem malo, ampak to verjetno od neredne prebave! Nosečniških znakavo skratka ni nobenih!
Kaj še morem napisat, da ne bom skrnla s poti?user posted image
pa naj bo to za danes vse, se beremo kaj jutri, če bo prišlo do kakšnih sprememb!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?