|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
7.9.2007 14:51:01   
sonček33
LuNa teb nikol ni dolgčas...a ne
faca si res

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
7.9.2007 14:51:42   
sonček33
aja, lunca , še to: a boš novo ščetko kupla al sam splaknila staro :)????

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
7.9.2007 14:55:07   
pikica36
user posted image hej luna a nis prej rekla da sama živišuser posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
7.9.2007 14:57:26   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image

LuNa, ti si pa res faca!
Si me mal nasmejala, pa že prej z vici.
ker jaz sem pa dans čist pr tleh!
Sitna sem ko drek!
Slabo vreme je!
V službi morm bit!
Glava me boli!
.................
Imela bi čisto malo tvoje energije.....
Prosim...
Da nem tak poklapana...        user posted image

Najbolj pa sem nesrečna, ker ni nobene nove user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hočem danes vsaj en plusek!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
7.9.2007 14:58:41   
pikapoka2
Živi že sama...
pomojem...
spi pa ne glih sama!   user posted image user posted image user posted image
Dobi kakšen obisk...

Saj pa je borka!!

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
7.9.2007 14:59:01   
pikapoka2
................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1556
7.9.2007 15:01:26   
sonček33
Pazite se Lune, ve, ki se hecate iz njejega življenja!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1557
7.9.2007 15:04:37   
KAHLO
LUna veš čeprav sem jaz tista raztrešenost v osebi mislim da si mi kr mal podobna!!user posted image user posted image

Ej a veš da bova pa midvi verjetno lahko skupaj test delale oz. če me ne prehitiuser posted image !!!! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
7.9.2007 15:06:03   
pikapoka2
Nisem se hotla hecat iz njenega življenja........ user posted image
Mogoče sem narobe....
eh, se opravičujem!

Zakaj me kregaš sonček??? user posted image user posted image user posted image

Jaz mam rada LuNco!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
7.9.2007 15:06:14   
KAHLO
LUnca vsaj po unem koledarskom nad avatarjem sodecuser posted image user posted image če nisem spet kje zabluzlauser posted image user posted image ampak takšna sem kaj češuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
7.9.2007 15:13:39   
Anonimen
Jaz vas res ne dohajam več.user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
7.9.2007 15:15:15   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Jaz vas res ne dohajam več.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
7.9.2007 15:15:31   
LuNa73
tak ko je rekla pikapoka, živim sama, tu pa tam mam pa obisk.... obisku pa itak da vete, da se šmirgla kak je pa kje je kaj..... user posted image , škoda besed, ker če se bom zarad tega sekirala lahk samuser posted image . KEr včaih ko se pa razjezim, pa me gleda, pa mi reče: Veš kaj, sam včasih si pa ti mal čudna! Pa ga jst malo bolj butasto pogledam pa rečem: Veš kaj, ti si čudn, ker misliš da sem čudna sam včasih. Jaz se sebi zdim čudna najmanj petkrat na dan! user posted image

Pje se4j je bil podvig ven jo iz hajzla vzet...ščetko... sem rokavičico vzela... pa kr v smeti z njo... če pa zdejle pomislim, da bi jo sam splahnala pa pol.....user posted image
pa res mi ni nikol dolgcajt.... jst sem bla štir leta sama (zavestno), da sem se naučuila sama s seboj živet...... user posted image

ijeeeeeeeeeee kaj sem končno našla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sam zdej pa mam problem...user posted image .... tule gor sem jih lahk prpopala, da grejo vsi v željeno smer.... kak pa naj zdej izpelem to še... sej vete no.... da jih usmerim še v real..... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
7.9.2007 15:16:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image evo, želim vam čimveč najbolj aktivnih Janezov.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
7.9.2007 15:18:06   
pikapoka2
LuNa ta boljša si!,

Ma vedno, čisto vedno me spraviš v smeh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
7.9.2007 15:18:39   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

LUna veš čeprav sem jaz tista raztrešenost v osebi mislim da si mi kr mal podobna!!user posted image user posted image

Evo tolažba!!!!! Vsaj nisem edina! Juhuuuuuuuuuuuuuu za naju!!!!!!user posted image

Ej a veš da bova pa midvi verjetno lahko skupaj test delale oz. če me ne prehitiuser posted image !!!! user posted image

Jst sem med navijačicami user posted image . Ta mesec za mene: testa spljoh ne!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
7.9.2007 15:20:59   
Serendipity
LuNa - user posted image  Kak kaj žmah v ustih, se je izboljšal?

Joj, sem pa jaz tudi taka nerodica, še posebej, če imam kaj v planu (beri branje RR)

Ti samo čarobno vilo kcoj pripopaj, jih bo ona že usmerila v prave smeri ...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
7.9.2007 15:28:22   
Erin
Vila? Je kdo rekel vila? Evo vilo za vse nas...da plavalce v tarčo usmeri...user posted image

Jaz si pa kuham eno user posted image ...jo še nisem...bo katera??

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
7.9.2007 15:28:40   
KAHLO
Tako zaj k bi pa človek mogel domov se pa začne na šihtu dogajat, tak da vas zapuščam in se vidimo v ponedeljek, pridne bote pište lepo, lunca tebi hvala za vse posebaj za vice-----bom spet malo taščo pozabavalauser posted image user posted image
Ja saj sem pol ugotovila da si se med navijačice javla...škoda,,,upam pa da bova mogoče vseeno skupaj trepetale preduser posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale želim vam veliko lepih trenutkov na RR in upam da ko pridem v pon. nazaj da vidim en kup srečk user posted image

ich liebe euch!!!!čaaaaaaaaaaaaavči

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
7.9.2007 15:30:24   
LuNa73
kahlo, lep vikend... pa v pondelk da se nacrtaš kle gor!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
7.9.2007 15:37:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

Vila? Je kdo rekel vila? Evo vilo za vse nas...da plavalce v tarčo usmeri...user posted image

Jaz si pa kuham eno user posted image ...jo še nisem...bo katera??

Hvala za idejo, si grem še jaz eno skuhat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
7.9.2007 15:37:17   
Erin
Lep vikend KAHLO!!user posted image

Jaz pa čakam mojega da pride domov oz. da pride njegov user posted image domov...danes so se začeli O dnevi, bečelice veselo letajo okoli, njega pa ni...čaka naj se, ko pride ga zavežem na radiator pri postelji pa bo moj spolni suženj celo noč...hihi...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
7.9.2007 15:37:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

Lep vikend KAHLO!!user posted image

Jaz pa čakam mojega da pride domov oz. da pride njegov user posted image domov...danes so se začeli O dnevi, bečelice veselo letajo okoli, njega pa ni...čaka naj se, ko pride ga zavežem na radiator pri postelji pa bo moj spolni suženj celo noč...hihi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bogi revček.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
7.9.2007 15:39:49   
Erin
ma neeee. kr uživa naj, potem bo gotovo prišel obdobje ko bo suša pa bo ves pohoten se slinil okoli mene jaz pa ne bom mogla...kar naj izkoristi svoje bonuse sedaj...za užitek je treba tud mal potrpet, ne sam za lepoto..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
7.9.2007 15:41:01   
LuNa73
nč...jst tud grem se zrihtat pa.... pridejo moji v MB pa me peljejo nekej popacat... kak fajn....
se beremo kej čez vikend... al pa v pondelk.... lepo se mejteeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
Aja, pa da ne bote slučajn pozable kaj je vaše poslanstvo......velik user posted image user posted image user posted image , da bo čim večk user posted image !

En veliiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkk objeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?