afnica mala -> RE: M ne pričakujemo septembra! (7.9.2007 8:08:20)
|
Dobro jutro- zame ne, naj bo vsaj za vas! Včeraj sem imela bolečine preko celega dne. Ponoči sem se zbudila zaradi krčev. Tako me je bolelo, da sem mislila kar na urgenco it. Pa nisem vedela katero. Gwnikološko ali navadno. Po 2h urah se je umirilo. Zjutraj so bili še blagi krči, me pa ful na desni strani boli. Grem h genikologu, čakaš ko tele, da po pol ure pove ena pacientka, da se ji zdi, da ima g. dopust. greš h g. zraven, kjer spet čakaš, da ti pove, da pojdi k osebnemu zdravniku, da da pregledat kri in vodo, potem pa nazaj k njej. Grem k osebnemu, kjer čaka listek, da moje zdravnice ni. Nadomeščanje. Grem tja, sigurno 15 ljudi pred mano, pa še delat ni začel. Grem nazaj h g. in ji povem, pa pravi, ja najprej tam, potem tukaj. Po premisleku sem odšla v službo. Prosila bom direktorco, ko pošlihtam nujne stvari, če grem domov, pa če bo slabše na ugenco. Zjokala sem se, pa ne od bolečin, ampak to naše zdravstvo. Čisto sranje. Upam, da vas nisem zamorila, samo morala sem vam pove3dat. Vse mi smrdi, shujšala sem, tako, da imam še možnosti za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Če me ne bo prej pobralo pri tem zdravstvu.
|
|
|
|