LuNa73 -> RE: M ne pričakujemo septembra! (3.9.2007 16:58:00)
|
Sonček in Se* jaz mislim, da ni čist direkt mišljeno na to, da moreš odmisliti. Ko si nekaj želimo razmišljamo o tej stvari in planiramo kako do nje priti. Kar je tudi prav! Pri poti do željenega cilja pa je potrebna volja, pozitivna energija (čeprav jo na trenutke zmanjka), upanje... predvsem, človek ne sme obupati. Od posameznika pa je odvisno kakšno pot si zbrol in kakšna sredstva za izpolnitev po uporabil. Jaz mislim, da s tem, ko rečemo "Odmisli in sprosti se" mislimo predvsem na to, ko se nam zazdi da se oseba posložuje sredstev, ki so jo speljala s prave poti in ko je že nekako "obsedena" s to situacijo. Zato le punce, razmišljajte in načrtujte, vendar naj "obremenjenost" z zanositvijo ne postane vladar vašega življenja in vam kroji Vaše življenje. S temi mislimi upravljajte ve, ne pa da bodo one z vami. Zato je prav, da se včasih sprostite, daste možgane na off in se prepustite - uživanju, predvsem pa da sprejmete situacijo takšno kot je. Jaz vrjamem in vem, da vam (nam) bo slej ko prej uspelo doseči ta naš cilj, ki je na tem forumu vsem enak - postati mame! Jaz upam, da sem napisala tako, da razumete kaj sem hotela s tem povedati. Mi grejo besede bolje od ust, kot izpod prstov! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Itak pa: Kdor upa vztraja, kdor vztraja zmaguje!
|
|
|
|