|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
3.9.2007 11:04:14   
Anonimen
Pred časom smo nekaj govorile o lunini O ... imam jo jutri popoldan, nekako se prekriva z biološko (se mi zdi, nisem pa ziher, ker se mi je vse zmešalo ...). Vem, da bi bil najbolj primeren čas za odnos danes zvečer, mojega pa ni doma. Bo jutri zvečer še v redu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
3.9.2007 11:04:48   
Naty*
Dobro jutro punce! Naj vam povem, da sm zjutri naredila baby check pa sm ga narobe naredila in ni blo niti testne črtice. Pol sm šla pa v laboratorij lulat....in je pozitivno user posted image . Vam povem, da sm se razjokala, ko mi je dala izvid v roke, js sm tolk vesela!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer se glede na prvo izkušnjo ne upam še čist veselit do prvega pregleda, pa sm vseen tooooolk vesela! Zdele morm kr G poklicat user posted image .

Hvala vam vsem za podporo in za vaše pozitivne misli, mislim, da je tud to pomagalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsem vam želim, da bi tud ve kmal doživljale tole kar zdele jaz user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 952
3.9.2007 11:05:40   
kodrana
ne, mislim prov to Naty*. za nati vem, da je dobilauser posted image  in vem, da jo 1.10 ne bo dobila..a ne nati?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 953
3.9.2007 11:08:35   
kodrana
Naty* čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . sem mislila nate cel vikend.
upam, da res pridemo za tabo..
jaz sem že sedaj živčna, pa mi še en teden do ovulacije fali.. joj.
full sem srečna zate, res. bravouser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 954
3.9.2007 11:10:41   
Naty*
Hvala kodrana user posted image user posted image user posted image , joj veš kak ti privoščim, da bi tud ti kmal vidla  user posted image !!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 955
3.9.2007 11:13:59   
KAHLO
jA ČESTITAM NATY A SEM TI REKLA, JAZ SEM ČUTLA DA SI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZDAJ PA LE GLEJ DA NAS BOŠ OBISKALA IN SPROTI OBVEŠČALA O POČUTJU IN ZNAKIH!!user posted image user posted image user posted image user posted image
SAJ VEŠ JAZ SEM OBSEDENA Z NJIMI...JOJ K BI SE TI LAHKO PRIDRUŽLA V NOVEM FORUMUuser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE ČESTITKE ČESTITKE ČESTITKE, TO SE PA RES VESELA,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VELIM ZELO ZELO LEPO user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 956
3.9.2007 11:16:15   
kodrana
hvala Naty* se mi pa zdi, da sem malo preveč obremenjena z user posted image user posted image . tako, da moram se mal skulirat in pozabit... ker zadnjič nama je uspelo, ko sem si najmanj mislila in upala. bila sproščena.. in potem je bilo. kdaj imaš pdp? po svojih izračunih?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 957
3.9.2007 11:21:54   
talika81
naty*, iz srca čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

saj smo ti vse govorile, da bo user posted image  user posted image . sedaj pa uživaj ob veseli novici, želim pa ti mirno user posted image  in zdravega user posted image .

user posted image          user posted image            user posted image     user posted image        user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 958
3.9.2007 11:22:46   
Anonimen
ČESTITKE!!! user posted image  sveži nosečnici!!! Lepo nosečnost ti želim!!!

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
3.9.2007 11:23:44   
marjana.r
Naty* čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 960
3.9.2007 11:34:39   
spelka12
user posted image čestitam naty.Upam,da gremo ostale septemberke za tabo.

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 961
3.9.2007 11:54:12   
Naty*
Hvala vsem user posted image . Tud js res vsem želim, da se mi čimprej pridružite.

KAHLO ti si mela pa čist prav user posted image ! Le glej, da boš tud sebi taprave znake napovedala! Sm pa sigurna, da boste tud ve kmalu z mano na forumu "nosečnost". Znaki:
- nenormalna lakota - tud če sm lačna ob 23.00 se ne morem premagat!
- trebuh se mi je napel skoraj takoj po ovulaciji
- mozoljčki so se začeli kazati
- čist malo sem že hormonsko (ne)razpoložena
- pa mal slabše spim, to je pa zaenkrat vse.

kodrana nič se ne obremenjuj. Tko ko midva, ko sva user posted image skoz po M, brez da bi razmišljala kdaj bo O.... Sicer je tud mene grablo občasno, ampak sm si skoz govorila, da ko bo pa bo. Sej ni treba že v prvem krogu...pa je blo vseen user posted image . Pdp je pa po mojih izračunih 12. 5. 2008. 10. 5. 2007 sem imela pa abrazijo. Ironično ane?

Vsem še enkrat veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da vam prinesejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 962
3.9.2007 12:02:49   
LuNa73
user posted image user posted image Naty user posted image user posted image !

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 963
3.9.2007 12:04:07   
kodrana
jst tud verjetno pridem tud še v maj, če zanosim ta mesec.user posted image   jaz sem imela abrazijo 12.5 Naty*.
samo, da bo vse ok. držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 964
3.9.2007 12:05:52   
Naty*
hvala kodrana sej veš, da je za nas drugačen občutek, kot za tiste, ki user posted image zagledajo prvič....

Kaka čudna naklučja dela življenje s temi datumi ane? user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 965
3.9.2007 12:08:58   
KAHLO
Naty, sem si zabeležla vse znakeuser posted image
Upam, da nam boš rezervirala mesto v forumu nosečnostiuser posted image
Res sem  vesela, tako imaš zdaj novo gnezdece in še napolnila sta ga pridnouser posted image user posted image

Joj, prav zanimivo je it pogledat nazaj kaj smo sii vse pisale, in kako si upala, zdaj pa mašuser posted image user posted image

Drgače pa mam jaz jutri O in me huje zdeluje kot PMS, križ me boli kolki, ščipa me sto na uro, upam da nem kruser posted image dobila ker potem user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 966
3.9.2007 12:39:34   
beyba
NATYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , obilice užitkov teh blaženih user posted image in srečno user posted image . Upam da nas gre čimveč  za tabo.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 967
3.9.2007 12:46:20   
tinkamiška
Naty, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 968
3.9.2007 12:46:56   
Katy\o/
Čestitke Naty*! user posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnost ter zdravega otročka ti želim. Bravo!

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 969
3.9.2007 13:13:23   
MONIKQ
Živjo punce, kako ste mi kaj? Joj se vam dolgo nisem oglasila, napisale ste celo biblijo.
Jaz sem danes mela ultrazvok, pa mi je ginekolog rekel da imam pregrado, katera lahko povzroča težave pri zanositvi, pa da se da to zadevico operativno odpravit, je imela katera to težavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 970
3.9.2007 13:15:51   
MONIKQ
Naty, čestitam, uživajta, bodi vesela zdrava nosečka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 971
3.9.2007 13:16:16   
LuNa73
monkq mislim, da boš največ o tem prebrala na podforumu težave z zanositvijo!

Drugače pa mislim, da ta operativni poseg ni nič kaj hudega. Moja prjatlca ga je imela in hitro po tem zanosila. Pre pa je imela zaradi te pregrade 2 ss.

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 972
3.9.2007 13:17:39   
sapi
Čestitke Naty... naj tvoja pikica pridno raste...

sapi

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 973
3.9.2007 13:24:08   
MONIKQ
LuNa73, hvala ti za informacijo, bom malo tam prebrskala, Hvala

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 974
3.9.2007 13:32:59   
majci198
Naty* ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej sem vedela, da bo uspelo. fuuul sem vesela za vaju. zdej se bova pa res lahko skupaj sprehajali z vozički user posted image
veselo in zdravo nosečnost, čim manj slabosti in tegob in ogromno užitkov ti želim!

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.