Anonimen
|
Pozdravljene puce. Spadam še med avgustovke, ampak bi prosila ce bi me lahko dali na seznam med navijačice. Namreč upam, da nama bo ta mesec ratalo in bom zagledala ta magični ter z vami upala in držala pesti, da boste tudi ve čim prej zagledale Temo ste odprle glede službe in podaljševanja pogodbe. Danes je res zelo velik problem ta služba, a moram vam to povedati, res sem zelo pozitivno presenečena in si nisem nikoli mislila, da se bo kaj takega meni zgodilo. Midva sva se namreč prav tako zmenila dokler ne dobiva za nedoločen čas ne bova delala na . No in ker sem jaz dobila za nedoločen čas pred možem, sem seveda začela navijat, kaj pa če bi vseeno poskusila in pač če rata mam vsaj jaz zagotovljeno službo....in mož se je takoj strinjal, ampak sva rekla, da nebova čisto takoj prvi mesec, da nebi rekli, da sem glih to čakala. No ampak še preden sem pa dobila za nedoločen čas, ene par mesecev pred temu me je šef prašal, kdaj planiram na porodniško. Odgovoru sem se sevada izmikala, ker sem se bala da mi nebo podalšal pogodbe in bi mu s tem naredila samo uslugo, no ko pa sem dobila pogodbo za nedoločen čas, neboste verjele, ene 14 dni po temu me je poklical v svojo pisarno in reku kdaj planiram it na porodniško. No jaz sem se malo upirala, nisem upala povedat da delava na in ne boste verjele kaj mi je reku, to je pomoje res 1% od 10000000. Da kar se službe tiče, da naj se nesikiram, da sem že dovolj stara, da sem sposobna opravljati svoje delo in mi je reku da naj začneva razmišljat v to smer, naj nikar ne gledam na službo, ker me bo moje delovno mesto čakalo in da je čas, da začnem gledat tud malo nase in na svojo družino. Mene je skor kap, ker sem skoz mislila, da s tem nekaj naklepa in bi se me pač lažje rešil, ko pa me je tko zelo presenetil sem ostala brez besed in zdaj brez skrbi delava na . Upam, da se bo tudi vam tako pozitivno izšlo kot je meni, in da ne boste imele v službi težav v kolikor bi ... res vam želim imeti takega šefa kot je moj, ker takih skor ni. Najboljši je res. Drgač pa držim pesti in navijam za vas, da boste čim prej srečke . Uf, takih je pa res malo. Zdej pa hitro delat.
|