mojcej77 -> RE: M ne pričakujemo septembra! (26.9.2007 9:28:01)
|
Veste, punce...rahlo pozitivna sta bla testa slaba dva tedna nazaj, ko naj bi blo sploh prezgodaj za teste delat, ampak jaz sem bila čist prepričana, da sem noseča. Zdej, včeraj zjutraj in predvčerajšnjim, pa sta bla odločno negativna. Nisem več prepričana, da sem noseča. Čist možno, da sem bila, ker vem, da so bile spremembe, ki sem jih čutila, zelo očitne in konretne. Zdej so se znaki malo umirili, ali pa sem se jih navadila - ne vem. Vem pa, da mi je pred dvema letoma, s takratnim fantom in zdajšnjim možem, verjetno že ena zelo zgodnja nosečnost propadla. Ne vem. Upam, dokler se čisto ne ulije, ampak hkrati hočem bit tudi realna. Vem, da mnogokrat ženske sploh ne vemo, da smo bile noseče in pač ni uspelo. Vem, da ne morem bit stoprocentna, ampak lahko samo slutim, da je blo to to, ker vem, da je bilo drugače. Moje telo je bilo drugačno. Občudujem ženske, ki ne izgubijo upanja, ki znajo sprejeti poti, ki jih čakajo, in rada bi jim bila podobna. Zato se prepuščam in poskušam gledati pozitivno. Si vzeti čas tudi za žalost, ampak ji ne pustiti da me čisto potolče. Uživati v tem, kar se mi dogaja - v tej želji, najboljšem možu na svetu (zame - vaši so pa vaši), ki si tako kot jaz mama želi biti očka...to je tudi en tak čaroben, ne samo stresen čas. In ko bom enkrat zanosila, ga ne bo več. Mogoče nama je še nekaj časa namenjeno želeti in pričakovati. Samo na živce mi gre, k mam tko dolge cikle...pismu...kje je še november... lp, m
|
|
|
|