|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
20.9.2007 19:21:09   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: darja30

jaz pa čakam in kravice pasem...

ne bi raj kej druzga počela??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mislim kej tak bolj oprijemljivga.....user posted image user posted image user posted image

Sem se nasmejala! user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
20.9.2007 20:26:00   
Anonimen
Evo, pa je minil še en dan. Jutri pa pričakujem vsaj tri nove nosečke, če ne pet ali šest. Ali pa kar osem user posted image  Držim pestiiiiiiiiiii

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
20.9.2007 20:37:36   
Serendipity
Evo punce - samo en hiter pozdravček

1. Čestitke za user posted image user posted image !

2. vsem ostalim  - za danes in za jutri pa veliiik objemček:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
20.9.2007 20:57:18   
Serendipity
user posted image  Ma ga niiii ..... Ga nočejo pokazat.... 

No te pa takega domačega user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
20.9.2007 21:22:48   
Lupita
Čestitke pupe!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
20.9.2007 21:32:24   
Zvezdica
Kaja čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

Kodrana, navijam zate in za vse ostale. Muklo, matt kje ste punce?
Dajte nardit testke, pa potem te plodne energije še mal med oktobrke pošljite.

Mi2 z mojim komaj čakava konec user posted image , da se dobesedno naskočva. Ker zdaj sva ene dva mesca sam otroka delala, zdaj bova pa slončkala . Hmm mal sem se sprostila ob pisanju user posted image user posted image user posted image . Ampak če je pa res.

Drgač pa za vse k čakate DRŽIM PESTI.

Zdaj moram pa tamalga dat spat, ker je ta teden doma in hodi full pozno spat. Načeloma gre že ob pol osmih ampak ker mava mal dopustka loh mal popustimo.

Nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
21.9.2007 7:26:13   
mojcej77
Dobro jutro, punce!
Danes pa jaz vam kuham kavico!
No, naj povem, da od naju nič novega, razen tega, da že od ponedeljka abstiniram od delanja testov.
Glede na moje dolge in predvsem različno dolge cikle, sem si izračunala neko povprečje in določila datum, ko je ne pričakujem...in to je jutri.
Moji znaki so rahlo izginili (ali pa sem se jih že navadila), slabo mi je le še občasno, prsi so polne, bradavičke me malo srbijo, pa samo ene hlače lahko normalno zapnem...drugače pa me le občasno malo špikne. Lahko je tudi čisto navaden pms.
Mi je pa včeraj sodelavka povedala, da je noseča. Bila sem res vesela, hkrati pa fouš user posted image .
Jst bi bla tud, ampak ni panike...bomo že. Bl me zanima, a mam prav, ko se mi je 100% zdelo, da sem noseča, al ne.
Sam tok, da veste, da sem še živa.
Navijam za vse, ki če čaka(m)o, za vse, ki jim je uspelo (to so res lepe novičke) in za vseuser posted image , ki gredo v nove boje. Upanje...to je ena taka zanimiva stvar. Včasih samo iz njega veliko zraste (včasih user posted image , včasih pa namišljeni znaki user posted image ).

Dejmo, punce! Ne obupat, pa čim bolj sprostit se!

Pozdravček iz najinega gnezda,

m

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
21.9.2007 7:42:44   
TamaraJ
Dobro jutro!

No,sem pa mislila, da vam jaz skuham kavico in vam zraven postrežem še z novičko. Pa me je Mojcej77 prehitela. Ampak samo s kavico. CB je navsezgodaj zjutraj pokazal krepak +!! In jaz sem zdaj takooooo vesela!! Sploh je tako lepo, ker sem bila kot tempirana  bomba do danes zjutraj. Ja, zastavila sem si, da test naredim v petek zjutraj še enkrat...

I'm gonna be mamiiiiii!!! Joj, kako bo mali Timi vesel user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
21.9.2007 7:52:44   
MONIKQ
TamaraJ, čestitam to pa je res vesela novica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pazi nase in na svojo user posted image
ČESTITAM!!!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
21.9.2007 7:54:35   
KAHLO
Dobro jutro pupike!!user posted image

Kaja08  in TamaraJ nejprej vama čestitam, nato pa še vama želim vse naj naj naj, da bosta preživljala srečnih, debelih in zdravihuser posted image , nato pa še porodila zdravega in veselega pikeca.
TamaraJ  a nisi bla sigurna če si srečkauser posted image že prejšnjič ko sva se skupaj veselili user posted image .  Saj razumem jaz sem kar tri teste delala, je pa res da mi je CB pokazal user posted image že dva dni preduser posted image in pol je bila ta user posted image vsak dan bl močna!!! tako da ne dvomim več da nisem tud user posted image ni, hvala boguuser posted image user posted image user posted image jaz sem čist presrečna, hkrati pa me je malo strah da bi lahko šlo kaj narobe.........se kr ne moram znebit tega občutka...........komaj čakam  18. 10. da mi G reče da je vse o.k, in da se ni treba sekiratuser posted image ampak to je še taaaaaaaaaaako daleeeeeeeeečččččččč!!!!user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
21.9.2007 8:02:04   
TamaraJ
Jaaa, v sebi sem vedela. Črtica je bila bleda. Jaz pa sem hotela močno, lepo, izrazito. Zelo zahtevna punca, ni kaj. Mogoče zato, ker mi nazadnje ni šlo kot bi moralo in sem želela zdaj malo več potrditve... Drugače pa, draga Kahlo: nič met slabega občutka! Samo lepo, lepo... jaz sem nazadnje razmišljala zelo negativno, na RR sem pregledovala strani od SS in UPN... Sploh nisem mogla bit vesela. Še predno sem zvedela, da je plodek odmrl. No, nama NE BO. Nobeni tukaj ne sme. Vse bomo srečne mamice. user posted image user posted image user posted image  Bravo mamice!!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
21.9.2007 8:18:46   
LuNa73
tamaraJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke!!!!!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
21.9.2007 8:19:14   
Oaza
Dobro jutro!

Kaja08 in TamaraJ ČESTITKE obema!!!!!!!!!!

Jaz pa še kar čakam, čakam,... Danes je že 41 dan mojega cikla, pa še vedno nič. Ne duha, ne sluha o kakšni M , še manj pa o kakršnihkoli znakih, ki bi lahko pomeniliuser posted image  (razen vrtoglavica in glavobol, kar pa verjetno nista znaka nosečnosti).

No punce, lepo se mejte- pa javim, če bo kaj novega!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
21.9.2007 8:22:54   
TamaraJ
Malo sem šla brat nazaj... Kaja08 čestitke!!! Veselih 9 mesecev!!! In zdravega in srečnega user posted image .
Oaza...držim pesti. Glavobol tudi mene daje že več kot en teden. Mogoče pa je to znakuser posted image .

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
21.9.2007 8:38:35   
Oaza
TamaraJ upam, da je res to znak! user posted image
Bom počakala do ponedeljka, pa grem še po en test, pa bomo videli (če me ne bo slučajno prej user posted image  presenetla).

Lp

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
21.9.2007 8:40:49   
Zvezdica
TamaraJ - Č E S T I T K E!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo nosečnost in zdravega otročka.
Timi kaj omenja, da bi imel bratca ali sestrico?

Naš Liam skoz tuli, da hoče, sej zato sva kr mal pod pritisko. Skoraj ne mine dan, da ne bi vprašal kdaj bo.user posted image user posted image

Pa pa

i belive i can fly....

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
21.9.2007 8:47:44   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   TamaraJ  čestitke! Res sem prav vesela, ko se je plava barva mal ustavila in je več roza na seznamu. Tako da komaj čakam da vsako jutro ko pridem v službo zagledam kako novo roza barvo!

Punce ki še čakate držim pesti da vas čim več zagleda user posted image . Sej vem kolk je težko čakat. Midva sva začela prejšnji mesec, ki je bil najin prvi krog. Pa sem komaj čakala konec meseca, pa pred user posted image sem naredila 3 teste....   Res prvi mesec sem kar sijala od navdušenja in pričakovanja da sva se končno zavestno odločila iz srečnega para naredit še srečno družinico. In po user posted image ki je prišla sem bila razočarana. Ne morem si predstavljat kako se počutite tiste, ki to doživljate mesec za mesecom že dlje časa.Tudi prvi mesec sem sam štela dneve, kdaj je največ čebelic, prebrala full forumov  kako najlaže zanositi...  Mojega user posted image sem na dneve in ure  matrala in sploh ni bilo več užitka...

Ta mesec sem se pa skulirala, življenje sem vzela na 'izi', začetno navdušenje je ponehalo in user posted image user posted image user posted image je zopet postalo užitek, Upam da nama v ljubezni in užitku tokrat uspe, drugače pa naslednji mesec, ali še naslednji....

Galvno da se mamo radi user posted image user posted image user posted image user posted image

En velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem borkam! Kar tako naprej!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
21.9.2007 8:51:40   
talika81
vsem novim user posted image  iskrene čestitke, mirno user posted image  in user posted image  ter zdravega otročka.

vsem tisti, pa ki še čakate, pa držim pesti. upam, da nam bo uspelo in bomo zagledale user posted image .

user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
21.9.2007 8:54:07   
Anonimen
Čestitke novim rozikam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pa še kovinski okus v ustih zginil. user posted image Pa nič ni nobenih znakov. A mislite, da sem noseča? user posted image user posted image user posted image OK, hecam se, ker jaz vem, da sem. user posted image

Punce, bomo pa lepo počasi uživale v mesecih seksa. user posted image

Petra

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
21.9.2007 8:59:40   
Raguel
TamaraJ-  ČESTITAMMMMMM  !!!!!    user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image končno se je začelo barvat....juhuhu

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
21.9.2007 9:00:59   
TamaraJ
Zvezdica... Ja, naš Timi je že zelo nestrpen. Ko sem nazadnje zanosila (decembra) sva mu rekla, da bo dobil bratca ali sestrico. In potem mu nisva razlagala, da je še ne be, ker sem imela ss. Zadnjič smo morali njegov voziček s podstrehe zvlečt, da bo pripravljen za sestrico. Al pa bratca. Njemu je vseeno. Zaenkrat. Sicer pa nima možnosti izbire user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
21.9.2007 9:11:30   
Estrella*
Tamara J- Čestitke user posted image user posted image , saj sem vedela da si, ni bilo nobeneg dvoma. Lepo, da sta Timiju naštimala darilce. Naš Andraž je čisto evforičen in ravno tal+ko štima že oblekce in v trgovini bi kar kaj kupil za dojencla.....

Ostale ki ne pričakujete pa najuriššš na testke!!!Veliko sreče vsem.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
21.9.2007 9:41:41   
Souly
hvala ker mi niste odgovorile pa post na 108 strani,...

Souly

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
21.9.2007 9:50:30   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Souly

jst pa res ne vem,,,nimam nobenih znakov da mi mogla dobit user posted image ,..(17.09. je bil datum),..sem delala clear blue ampak mi je pokazal negativno,..pred user posted image sem vedno imela boleče joške in v jajčnikih en čuden občutek zdej pa tega ni,..

upam da je user posted image ampak ne vem zakaj test ne pokaže,..a je možno da bo pozneje pokazal?

včasih človek mal spregledauser posted image ! Počakaj še par dni in ponovi test! Pa probaj s prvim urinom. Držim pesti, da se pa končno poikaže +!

(odgovor članu Souly)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
21.9.2007 9:53:16   
Souly
hvala, ampak res sem rabila mal tolažbe in nasvet in potem nič,,....se kar tudi počutiš pozabljenega,...user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?