|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
19.9.2007 20:24:16   
Lupita
Danes sem vas vse prebrala - po dolgem času in mi je vse skupaj res prišlo do živega! Hudo mi je za vse in nekako se mi zdi, da je tega odločno preveč. Resno! Danes sem še posebej brala tudi tisto, kar ponavadi zamižim, ker nisem tok močna glede teh stvari. Tko da ja, malo imam upad optimizma. No, saj bo jutri bolje! Se, meni je tudi žal zate, ampak so prepričani, da ne more po naravni poti - tukaj jih je dosti, ki pravijo, da so jih vse po vrsti prepričali, da nič ne bo brez pomoči, potem pa je bilo! Čeprav, danes so tako ali tako same slabe novice, potem pa pravijo, da je treba gledat pozitivno. 

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
19.9.2007 20:27:53   
Lupita
Brala sem Anitko - že včeraj sicer, ampak ona je res čudež in po mojem ni edini!!!

Se* jaz mislim, da se ne smeš pustit prepričat, da se drugače ne da. Prav je, da nam zdravniki pomagajo, ampak ni prav, da nas prepričajo, da so samo oni še rešitev. Oni so TUDI rešitev, ne pa ena in edina!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
19.9.2007 20:32:23   
Serendipity
Drage moje - sem pozitivna! Ostanem borec! In ne dava se! Ker bova tudi midva imela svojega nagajivčka in pika!Le pot bo še mal daljša..
Sicer pa - kaj pa če so se zmotili? Sicer je bilo kao premalo vsega... Mogoče je pa imel le stresen dan? Teden, mesec? (Hehehe, leto? user posted image ) Upam, dokler še ima tam spodaj vse potrebne dele telesa .... user posted image

Ampak, mi je pa prej bilo težje, ampak - ko preberemo toliko čudežnih zgodb - čudeži se dogajajo. In zakaj se ne bi tudi nama?

Lupita - zgodbe so žalostne, a hkrati ohrabjujoče - glede na to kakšna moč se skriva v ozadju, da se poberejo, nasmehnejo in imajo moči za vnaprej. In to so svetle točke teh zgodb - gledajmo jih z optimizmom.

Teejaa - user posted image  Kovinski okus? To se pa super sliši... Držim držim....user posted image user posted image user posted image

jurka6 - hvala user posted image Lahko pa je skupaj NEdočakave v oktobru?

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
19.9.2007 20:35:46   
Lupita
Imaš prav. Zmerom je treba ostat pozitiven! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
19.9.2007 20:38:39   
LuNa73
Mislim, a je dans kak čuden dan al kaj?user posted image  grem mal planete prečekirat!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
19.9.2007 20:40:07   
Serendipity
Ma Lunca  -  se ne bi ti še s kakim pozitivnim vudujem ukvrajala, lepo prosim????

Kake plavalčke mal opogumit oz nekaj podobnega?

user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
19.9.2007 20:42:27   
sapi
Se* zagotovo se vama bo uresničila vajina želja po nagajivčici/čku ... vsaj vesta kaj je vzrok, čeprav je hudo ... sedaj pa v boj ne dajta se ... vsi mislimo na vaju in upamo z vama  user posted image ...

sapi

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
19.9.2007 20:44:14   
Shani
Se* ne se dat - čudeži se dogajajo in verjemi v to.

Oktobra jo pa midve sigurno ne bova videle te user posted image . Vso energijo, ki jo imave morava nabrati in se ji upreti.

Neposredna povezava do sporočila: 2658
19.9.2007 20:45:17   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ma Lunca  -  se ne bi ti še s kakim pozitivnim vudujem ukvrajala, lepo prosim????

Kake plavalčke mal opogumit oz nekaj podobnega?

user posted image

zakaj?????? user posted image  A nisem fajn tak ko sem se?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2659
19.9.2007 20:48:09   
Serendipity
hihi - si si - ampak, daj se malo dodatno ''izobrazit''. I need that! user posted image

Sapi - hvala!

Pupe - kaj bi jaz brez vas??????

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
19.9.2007 20:48:49   
Lupita
So krivi planeti al dile? user posted image user posted image user posted image

Evo me, sej počas bo...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
19.9.2007 20:49:38   
Lupita
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

hihi - si si - ampak, daj se malo dodatno ''izobrazit''. I need that! user posted image

Sapi - hvala!

Podpišem se pod tole!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2662
19.9.2007 21:02:23   
LuNa73
Zdej bom mal smetila! Ampak dans je pa res dan, ko naj bi blo ful optimistični in dobro razpoloženi.... vsi trije glavni planeti pravjo tak! zdej mi pa res ni jasn...user posted image

nč punce, lepo spite! Nočko pa lepe sanje!

juter pa prosim da kaka rozika spet pride na plan!user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
19.9.2007 21:10:48   
Lupita
Ja, tud js grem počas v pančule!!!

Pridne bodite...

Nočko!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
19.9.2007 21:12:46   
Anitka
Punce moje drage, kot ste že prebrale sem res srečka user posted image , ki naj vam bo v vzpodbudo. Če je nama uspelo bo tudi vsem vam. In ne pozabite UPANJE UMRE ZADNJE.

Prosim, če me vpišete med navijačice in hvala vsem za čestitke user posted image Se še kaj slišimo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
19.9.2007 21:18:59   
LuNa73
Anitka, ti si itak danes zvezda dneva!!!! user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
19.9.2007 21:31:08   
Serendipity
user posted image   user posted image   user posted image  Anitka - user posted image    user posted image   user posted image  

Eto in en prekmurček več! In najbole vesela sem - ka je tou tvoj mali nagajivček! Uživaj! Pa fajn pazi na svojega bušija ka de vse ok!

user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
19.9.2007 21:44:36   
hmm
Se*, sem bila kar žalostna, ko sem prebrala tvoje sporočilo. A vidim, da se ne daš, bravo za pogum in pozitivnost!user posted image user posted image . Seveda bosta sigurno imela nagajivčka in to ne le enegauser posted image . In verjemi, čudeži se dogajajo. Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2668
19.9.2007 21:55:12   
Erin
Punce dejte mi neki povedat PROSIIIIIIIIIIM...ali je možno da imaš okus po kovini zaradi folne kisline???user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
19.9.2007 22:00:36   
hmm
teejaa, jaz mislim, da ne, vsaj pri meni folna kislina ne pusti nobenega priokusa. Sem pa imela tako kovinski okus v ustih izključno in samo takrat, ko sem bila nosečauser posted image . Tako da, jaz mislim, da si user posted image , zdaj pa držim pesti, da bo kmalu tudi test potrdil mojo sumnjouser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
19.9.2007 22:10:07   
Erin
Ja, bi bilo fajnuser posted image user posted image , sem mislila da je mogoče vse skupaj zaradi folne ker sem jo šele ta mesec začela jemati...no, sej bomo videli..

...aja, našla sem en program ki bo gotovo prišel kateri prav, je brazplačen ti pa pove vse glede koledarja (koliko petkov 13 bo v naslednjih 9 letih, kdaj so sončni mrki, koliko si star  v dneh, na kateri dan pridejo prazniki) zanimivo v glavnem...dobite ga    tukaj....

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
19.9.2007 22:12:40   
Erin
LuNa, to bi tebi znalo priti prav...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
19.9.2007 22:14:43   
LuNa73
teejaa glej kot sem že napisala-železna volja se more nekje poznat! Če ne drgje pa v ustih! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
19.9.2007 22:22:28   
Erin
jok pa ta železna volja ker me tko hudo mika da bi kr test naredila...user posted image ...pa itak vem da ne bo nič pokazal ker je šele v torek NE pričakujem...zgleda da se z izločanjem kovine oz železa izloča tudi moja jeklena volja, trma...user posted image user posted image user posted image ma, neučakana sem, to je to...user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
19.9.2007 22:47:49   
Erin
Kam ste ušle...jaz se počutim že kot terminator...pijem čajeuser posted image , žvečim, pa nič od ničuser posted image user posted image ...mene je zajel kovinski vrtinec in ne val...user posted image utapljam se v kovinski nesnagi heeeeeeeeeelp...user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?