Misek -> RE: hoče me... (29.7.2007 21:31:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Kaj pravzaprav točno pomeni zaroka? Je to kaj takega kot med podjetji ( ali občinami, državami itd ... ) "pismo o nameri", le da je v tem primeru pričakovana namera poroka? Tocno tako! Pismo o nameri s katerim izkaze svoj resen odnos do osebka zenskega spola oz. tocneje receno izkaze svoje resne in postene namene, da bo od osebka zenskega spola naredil posteno zensko, ki jo bo vzdrzeval, gledal, branil in ljubkoval v zameno za vodenje gospodinjstva oz. danes pogosteje v zameno za opravljanje gospodinjskih del. Njegova zmoznost prezivljanja pa se izkaze s prstanom (kar je vecji, boljse je), saj je ta del premozenja, ki ji ga prepusti za hude case, da se z ev. prodajo le tega, vsak nekaj casa lahko prezivi, ce bi osebku zenskega spola odtegnili (ne glede na razlog) financno podporo pogobenika zadolzenega za finance. Pismo o nameri ali lahko mu recemo kar predpogodba sluzi tudi temu, da se s pomocjo nje in zalozenega prstana ( tudi tukaj velja, da je bolji, kar je vecji) vzbujajo odzivi, ki osebku zenskega spola s strani drugih osebkov zenskega spola povedo, da je ona ta, ki je zazeljena, ki jo nekdo hoce in ki jo nekdo ljubi. Lahko bi se dodalo se nekaj pomenov te predpogodbe in njene uporabnosti, vendar je do sedaj navedeno dovolj, da se lahko razbere njena vecsporocilnost. Pri vsem tem je pa meni neznanka, kako mores ne vedeti ali te kdo misli zasnubit ali ne. Ce partnerja poznas, ce obstoja dobra in kvalitetna komunikacija, se mi osebno zdi nemogoce, da ne bi vedel kaj planira. Prav zato se mi taksne "joj nisem pricakovala" zaroke zdijo precej zlagane. Vsi sve vemo, delamo se pa neumni in preseneceni in oh in sploh....
|
|
|
|