bobomica -> RE: Ne želi otroka (29.7.2007 23:08:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Najprej en lep pozdrav vsem skupaj. Obračam se na vas, ker sem res v godlji oz. čisto na dnu, in ne vem več kaj naj storim.... Imam partnerja, s katerim sem skupaj 7 let. Noseča sem tri mesece. kar pa je najhuje, on si otroka ne želi. Enostavno tega ne razumem, kajti ko je bil otrok spočet je bil bolj kot ne on tisti ki si ga je želel. Sedaj pa... Pravi da si ga ne želi, da otroke sovraži... oz. da naj grem nardit splav, ali pa naj grem domov (stanujem pri njemu). Drugače pravi se bo maščeval otroku... Namesto da bi se veselila nosečnosti, sem z živci čisto na koncu.... Sploh ne vem kaj naj storim. Ne vem, ali je to ponavadi pri moških, da se ustrašijo odgovornosti al kaj...ne vem no... Prosim pomagajte mi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Lp Jaz ne bi odšla! Rekla bi mu, naj ti da en mesec časa. Nič ne govori o otroku, pusti ga čisto pri miru in probaj živeti kolikor se da umirjeno, že zaradi otroka. Pomoje se bo umiril, to je bila čist moška reakcija, usraneti posrani! Dej mu mal časa, sej bo dal fazo čez, pa bo dobro. Če se pa ne bo umiril, pa pejt domov, vendar mu povej, da se ti ne sme približat, ker mu boš ti pol kej nardila. Usrane! Držim pesti, da se vse srečno konča.
|
|
|
|