karmy -> RE: prostitucija (29.7.2007 7:38:06)
|
mene pa najbolj moti to, da ko pravi tukaj ena, da je bila njena sošolka trikrat posiljena, - in grem stavit - da ste jo samo od daleč gledale, niste se hotele o tem pogovarjati, ker niste hotele problemov, in zamorjene punce da vam govori o svojih problemih, ker imate svoje dovolj jih? Takih ljudi je zelo veliko, in punca je pač izgubila spoštovanje do svojega telesa, in tukaj ti tudi psiha dela, in ker je bila trikrat posiljena, ne verjamem da bo punca kdaj sploh brez problemov uživala v spolnosti... takšne so zaznamovane do konca življenja... če bi jaz kakšno takšno poznala ali pa da bi bila v mojem razredu, je ne bi samo gledala od daleč in gledala kako si uničuje življenje... in kerensa je prav rekla, za to moraš bit karakter, da sploh preživiš to... jaz se v to ne bi spustila... zakaj bi, ker raje delam 8 ur na dan pa čeprav nižjo plačo, ampak vsaj zdrava sem, ne razkiram svojega življenja, ko stranke hočejo brez kondomov itd... še kaj fašeš...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|