podaljšanje porodniške-potrdilo delodajalca (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček >> Razvoj otroka, razvojna ambulanta

Sporočilo

marjeticacom -> podaljšanje porodniške-potrdilo delodajalca (28.7.2007 6:55:18)

Pozdravljeni,

zanima me ali je potrebno k vlogi za podaljšanje porodniške, poleg zdravniške dokumentacije, priložiti tudi potrdilo delodajalca? Konkretno me zanima za CSD VIČ-RUDNIK, namreč po tel. dobim enkrat info, da je potrebno, drugič da ne in da upoštevajo staro potrdilo, oddano pred nastopom porodniške. Prosim, če mi javi kdo, ki je v zadnjem času vlagal vlogo za podaljšanje iz navedenega CSD.

Hvala in lep dan.

moci -> RE: podaljšanje porodniške-potrdilo delodajalca (28.7.2007 8:42:13)

jaz sem potrebovala samo izvide, nič drugega

Kalina -> RE: podaljšanje porodniške-potrdilo delodajalca (28.7.2007 8:44:17)

Mi tud nismo, samo zdr. dokumentacijo.

moci -> RE: podaljšanje porodniške-potrdilo delodajalca (28.7.2007 9:40:11)

a so tudi vam rekli, da lahko vlogo oddate največ 30 dni pred iztekom porodniške? jaz sem jo hotela zdaj, ker imam vse izvide, pa je 14 dni prekmalu. in zdaj bom počakala, pa še 1x iste izvide dala. kar neki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

marjeticacom -> RE: podaljšanje porodniške-potrdilo delodajalca (28.7.2007 14:25:52)

Moci, Kalina hvala.
Sta vidve oddajali pred kratkim dokumentacijo na CSD VIČ-RUDNIK ali kateri drugi CSD? Še čakata na odgovor ali sta že prejeli +/- odločbi?
Moci, meni so na tem CSD dejali, da lahko vložim dokumentacijo največ 30 dni pred iztekom, kar se približuje, zato jo bom oddala takrat, imam pa že zbrano zdravniško dokumentacijo in napisano vlogo, potrdila delodajalca pa ne.

Mehičanka -> RE: podaljšanje porodniške-potrdilo delodajalca (4.8.2007 22:41:38)

Vlogo sem oddala na CSD Vič Rudnik in sem izvidom morala predložiti tudi potrdilo delodajalca. Oddala pa sem jo aprila ali pa maja letos.

Stran: [1]