Olivija -> RE: Drugič punčka - oči potrt (30.7.2007 11:55:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Ma eni moški so pa ful primitivci, pi[sm=smiley35.gif] ... To se vsakodnevno dogaja ženskam v Indiji in na Kitajskem, žal[sm=smiley7.gif] Mi imamo dve krasni punci in delamo še na tretji/tretjem in po pravici povedano, nama je z možem prav vseeno, katerega spola bo tretji/-a [sm=duda.gif] , želimo si samo to, da bo zdrav/-a! Tudi jaz bi tvojga loleka poslala na Staro Goro... ipd. ustanove, pa me zanima, če bi še tako mislil[sm=hudicek1.gif] Drži se! Sicer pa te nekako razumem, da si mislila, da bo mogoče fant, saj je tudi moja druga [sm=nosecka.gif] potekala čisto drugače, spol pa smo videli šele v 8. mesecu. Se strinjam. Pri nas je tako, da sta on in Julija dobesedno zaljubljena, ona ga obožuje, mene zdaj počasi spet upošteva in vem, da bi bilo s kakšno tretjo zelo podobno. Tako, da na srečo nismo obremenjeni s kakšnimi problemi okoli spola. Je pa mojemu očetu, ko se je veselil rojstva moje sestre, rekel sosed : "A punčka je, ma sej to je tudi samo človek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ". Zdaj se mu pa naš Ata lahko reži, ker je njegova ta mlajša ena zelo sposobna in uspešna osebica.
|
|
|
|