3D ultrazvok (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

15.7. -> 3D ultrazvok (27.7.2007 23:11:38)

Pozdravljene, kje 3D najbolje opravijo, kolikšna je cena in če bi se ponovno odločile?

aja, pa v katerem tednu je najbolje it na 3D UZ. Jaz sem sedaj v 20. tednu.

Anonimen -> RE: 3D ULTRAZVOK (28.7.2007 11:17:36)

Tukaj imaš link do teme, kjer piše več o 3D ultrazvoku...

3D UZ

LP

123a -> RE: 3D ULTRAZVOK (28.7.2007 15:38:29)

jaz sem bila na 3D na Ptuju in sem bila full zadovoljna. Mislim,da je najobljše da greš na 3D med 18 in 25 tedom nosečnosti.Stane pa 60€

Anonimen -> RE: 3D ULTRAZVOK (28.7.2007 17:32:13)

Jaz sem bila pri dr. Dariji Strah v Domžalah in sem bila full zadovoljna. Cena:110€. Poleg 3D UZ mi je naredila še morfologijo - zelo podrobno! V ordinaciji sem bila full časa (več kot 45min), naredila mi je full slikc in filmčkov. V glavnem - sem zadovoljna.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.7.2007 9:32:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

baja* -> RE: 3D ULTRAZVOK (29.7.2007 10:46:55)

Jaz sem bila na Ptuju v 18. tednu. Če bi šla še enkrat, bi šla malo pozneje. Je pa vse odvisno od tega, kako otroček takrat leži. Naš je bil bolj nagajiv in se je skoz neke skrivalnice igral[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

naraščaj -> RE: 3D ULTRAZVOK (29.7.2007 17:18:35)

Ojla, tud jaz sem bila v 23. tednu pri Lukmanu na Ptuju, vendar mi zaradi lege otroka ni mogel kaj dost pogledat, zato imam v sredo ponovno. Prvič pa mi ni računal.

ak -> RE: 3D ULTRAZVOK (29.7.2007 21:34:08)

Pozdravljene,
Jaz sem bila dobra 2 tedna nazaj v Domžalah pri dr. Strahovi in posname slikice in filmcek na CD. Pa tudi 3D UZ, ki ga ima je nek super dober in zmogljiv, eden najboljših v SLO. Sva se pogovarjali, ker se je glih vrnila iz enih delavnic za UZ v tujini in je povedala, da vse kar se je tam videlo, dela tudi ona s tem svojim UZjem lahko. Res oblvada svoje delo.
Pa zelo je prijazna in vzame si čas, da vse lepo razloži. Jo toplo priporočam.
ak

ajtak -> RE: 3D ULTRAZVOK (30.7.2007 9:28:36)

AK, to si me pa zdej full potolazla! Midva sva danes narocena v Domzalah, pa mi je bilo vedno malo hecno, zakaj je tam se enkrat drazje kot drugod...

No pa sva se vseeno odlocila, ker vem, da ona to dela najdlje in gotovo obvlada! Kar za ostale, ki to delajo sele par mesecev nebi mogla lih rect...

prymorka -> RE: 3D ULTRAZVOK (30.7.2007 9:35:14)

jaz sem bila v Postojni,... v 27T, pravijo da je najboljše okoli 25T,... meni se je super vidlo,...
in šla bi še enkrat, če se me vpraša ;)) super je ... 50eur

BAMBINA_ -> RE: 3D ULTRAZVOK (30.7.2007 9:41:13)

Tudi sama sem bila pri dr. Strahovi, ki pa je mene osebno totalno razočarala. Motili so me že tisti njeni škratki, piškotki in podobna nestrokovna, osladna navlaka. Pri mojem otroku je potrdila razcep ustnice. Čez par mesecev po tem pregledu, sem rodila povsem zdravega otroka, brez napak. Torej je že res da s tistimi svojimi napravami veliko vidi, včasih očitno še preveč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: 3D ULTRAZVOK (30.7.2007 14:22:26)

jaz pa osebno mislim,da je to vse skp kr neki..sj, če zaupaš svojemu G. kaj bi potem hodu še na neke dodatne UZ..res ne vem..a ni morfologija dovolj podroben in lep pregled, pred tem pa še NS?

Klarita -> RE: 3D ULTRAZVOK (31.7.2007 10:59:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jaz pa osebno mislim,da je to vse skp kr neki..sj, če zaupaš svojemu G. kaj bi potem hodu še na neke dodatne UZ..res ne vem..a ni morfologija dovolj podroben in lep pregled, pred tem pa še NS?

Ti delaj kar ti paše in če te otrokov razvoj ne zanima toliko, tvoj problem...

Morfologija meni osebno ni bila dovolj, ker to kar morajo zdravniki naredit obvezno, si ne vzamejo dovolj časa in ti vse razložijo, še manj ti slike zapečejo. Tiste nosečke, ki hočejo svojo pikico v trebuhu spremljat res čimveč kolikor se da, naj gredo na 3D tudi 5 x če želijo. Tukaj ne gre toliko za zaupanje ginekologu, ampak enostavno za spremljanje otrokovega razvoja. (moje mnenje)

Stran: [1]