|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glavobol
27.7.2007 17:49:07   
Freycha
Danes me že cel dan boli glava in ker polno dojim ne vem, kaj lahko vzamem, da me neha boletiuser posted image . Imate kak predlog?

hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glavobol
27.7.2007 17:55:43   
krfjolca
Lekadol? Če ga lahko med nosečnostjo, tudi pri dojenju ne bi smel biti problem .. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2007 18:03:29   
altati
Lekadol, vsekakor! Vsak zdravnik ti bo to povedal!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2007 18:06:30   
Freycha
No, na to sem tudi sama pomislila, pa sem potem malo skeptična ratala, ker piše, da naj ne bi noseče in doječe ženske jemale lekadol, razen če zdravnik tako ne priporoča...user posted image

mah od enega Lekadola res ne bo verjetno nobenega konec, mene bo pa KONČNO nehala glava boleti.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2007 18:24:33   
altati
Freycha, definitivno ga lahkouser posted image
Ti kar vzemi, jaz sem jih že kar nekaj pojedla.....po nasveti mojega zdravnika in ginekologa in pediatra....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.7.2007 18:27:05   
nena82
Tudi 2 hkrati lahko. To piše le zato, da se ga ženske nebi prenažirale...

Dobili smo drugi zobek...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.7.2007 18:50:16   
Anonimen
Meni so v bolnici ponujali Lekadol, za proti bolečinam, ko sem šivana.. Tako, da mislim, da ne bo nič narobe, če ga vzameš user posted image Ti samo vzemi, da te ne bo glava bolela, ali pa pojdi malo počivat.. Pri meni to pomaga..

LP

(odgovor članu nena82)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.7.2007 18:53:40   
Freycha
Danes sem spala od 1h pa do 5h in potem od 6h pa do 8h, kar je ogromno, če imaš malega otročka, spala sem tudi zgodaj popoldne 1,5 ure in malo prej ene pol urce, pa me še vedno glava noro boli.......

Sedaj pa samo še čakam, da Lekadol prime, ker jaz praktično nikoli nimam glavobolov in jih nisem navajena in jih težko prenašam.... Po domače povedano, razvajena sem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.7.2007 20:22:20   
lelaval
Lekadol - brez skrbi. Po porodu v porodnišnici tudi dajo cafetin, pa ne škodi otroku.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.7.2007 20:23:12   
pikapolona2
upam da te je že nehala bolet!user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.7.2007 20:33:39   
nena82
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Lekadol - brez skrbi. Po porodu v porodnišnici tudi dajo cafetin, pa ne škodi otroku.

Meni so dajali tudi daleron.

Mleko v prvih dneh je drugačno kot potem t.i. zrelo mleko. Manj prehajanja snovi iz hrane v mleko, zato sem tudi jaz v porodnišnici jedla oreščke, pa ni bilo nič, doma, čez nekaj dni pa user posted image

Dobili smo drugi zobek...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.7.2007 20:35:33   
Anonimen
Jaz sem v porodnišnici po porodu še cel teden dobivala Zaldiar proti bolečinam. Pa je v Zaldiarju paracetamol in tramal.

Lekadol ziher ne škodi!

(odgovor članu nena82)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.7.2007 20:38:44   
Shorty_
Jz vzamem lekadol ali saridon kot mi je bilo dovoljeno že v porodnišnici

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.7.2007 21:02:41   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

upam da te je že nehala bolet!user posted image

malo, ni pa čisto nehala....... je pa zagotovo boljše, kot je bilo!user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.7.2007 10:25:59   
Freycha
še vedno me glava boli..... toliko časa me pa še ni. Sem vzela dva Lekadola, pa nekaj časa pomaga, potem pa popusti in spet boli......

bom mogla očitno malo potrpeti, da tole mine. Je pa tečno.....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.7.2007 10:54:10   
K_a_t_i
Če ne zdržiš, vzemi nalgesin S - ga dajejo v postonjski porodnišnici proti bolečinam.
Lp

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.7.2007 12:22:59   
Freycha
ne boste verjele... eno kavo sem spila in je takoj nehala boleti user posted image

sem se spomnila, da sem včeraj samo brezkofeinsko spila...... ma kdo bi si mislil, da bi me zaradi pomanjkanja kofeina glava bolela. Pa sploh nisem nek kofetar, tudi če ne spijem kave, nisem nič slabe volje... samo tokrat mi je pa očitno res kava manjkala user posted image

No sej, samo da je nehala boleti.....user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.7.2007 13:16:55   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ne boste verjele... eno kavo sem spila in je takoj nehala boleti user posted image

sem se spomnila, da sem včeraj samo brezkofeinsko spila...... ma kdo bi si mislil, da bi me zaradi pomanjkanja kofeina glava bolela. Pa sploh nisem nek kofetar, tudi če ne spijem kave, nisem nič slabe volje... samo tokrat mi je pa očitno res kava manjkala user posted image

No sej, samo da je nehala boleti.....user posted image

vrjetno je bil kriv nizek pritiskuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.