Za vse nove nosečke... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Joni -> Za vse nove nosečke... (11.11.2004 12:54:14)

Najprej kar vsem družno čestitam:bravo::bravo::bravo: in želim lepo nosečnost:pujs::pujs::pujs: Vsem še eno lepo :rozica: in bodočim očkotom tud (saj imajo 50% zaslug za uspeh :)- ):rozica:

Me pa vseeno nekaj zanima. O tem je bilo že veliko napisanega (upam, da ne bom zbrisana, ker sprašujem lajt temo:ups: ), pa vendar - kake znake ste imele, če sploh in če se vam je kaj počutje spremenilo?

Joni:metulj:

Anonimen -> Za vse nove nosečke... (11.11.2004 13:08:04)

Joni,
počutje se ti ful spremeni. Boš vprašala dragega, če si se kej spremenila :zmeden:
Po mojem bo moj možek kmalu spakiral in šel. Prav tečka nosečka sem. Pa vse mi smrdi. VSE :(
Boš pa opazila, da so ti prsi zelo zrastle oz. postale polne.

Držim pesti :angel:

LP
Tinka :nosecka:

Majabo -> Za vse nove nosečke... (11.11.2004 13:12:46)

jst trdim da nisem tečka nosečka :-) pa se bojim da bo možek vseeno spakiral in šel
za spolnost se zanimam kot za lasnki sneg
ubogi revež :ups:

Joni -> Za vse nove nosečke... (11.11.2004 13:15:35)

Ja, ko bi se tudi meni kaj takega dogajalo, pa zaenkrat še ni nič - joškice kar nočejo in nočejo bolet, jih bom prisilila:)-:)-:)-

Tako, da bom počakala še kak mesec ali dva - kot že čakam 2 leti - jao, pa to bo tombola, ko bom zagledala :modri::roza: - je treba onim gor sporočit , da nam dajo znakec za plusek!

Pozdravček,

Joni:metulj:

P.S. Punce, ne se kregat, no, mogoče bo pa to tud za nekaj dobro, ko ne bomo potem samo na joškice in ostale znake tuhtale, pa bo ratalo - ja, saj veste - potem pa svizec zavije čokolado... :)-

Mal mi prebija, pa ne od vina! A je to tudi znak nosečnosti :)-:)-:)-

mika -> Za vse nove nosečke... (11.11.2004 17:27:35)

Seveda se počutje spremeni, ampak ne pri vseh enako. Meni je bilo slabo, parkrat sem bruhala, bolela me je trtica in prsi. Ampak se da preživet. Tečka :nosecka: pa nisem bila, ker sem samo :nosecka: in ne bolnik, pa še vsi doma so bili zelo uvidevni.
Tudi sedaj v 35 tednu mi ni lahko, pa nobenega ne obremenjujem. Boli me križ oz celi hrbet, non stop hodim lulat itd.
Imam pa super moža in sestro, ki mi pomagata skozi vse težave.
sicer pa še malo in naš :duda: bo z nami.

LP, mika
:sloncek::sloncek::sloncek:

cat -> Za vse nove nosečke... (11.11.2004 18:06:16)

Zdravo mika, jaz sem svoje znake opisala pod postom "Po pol leta rahel +!!!" Preberi si pa veliko sreče:bravo:9nebesa! Meni je zgleda ratal:modri::roza:!

Stran: [1]