saba -> menstruacija po abraziji (11.11.2004 14:48:05)
|
Klavdija vem kaj prestajaš, hudo je in bolj ko si želiš dopovedati, da je že za tabo, pa je čas da stopiš v nove boje, ne moreš. meni je M. šrišla točno po 1 mesecu od abrazije. Plod mi je odmru pri 9t, zjutraj je srček še utripal, popoldne pa ne več in nato na čiščenje. abrazijo sem imela 19.9. letos in kar ne morem pozabit. Zdaj imava z možem pavzo 3 mesece, januarja pa spet v nove boje. Lahko samo rečem da po tem dogodku nisem več ista kot prej....kar naprej mi prihajajo grde misli, pa grde sanje vsake toliko (to noč sem sanjala , da me je mož zapustil in sem že cel dan:( pa čeprav vem da so samo sanje). Najhuje je ko sem sama, pridejo mi razni prebliski npr. uni pogled na luči, ko te peljejo z posteljo v operacijsko sobo.....pa občutek praznosti, ki sem ga imela ko sem omotičena se zbudila iz anestezije...jaz mislim da teh občutkov ne bom nikoli pozabila. Zaenkrat še preveč bolijo, da bi zaživela normalno, upam da bo čas prinesel mir in predvsem novo pikico. to želim tudi tebi lp saba
|
|
|
|