|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   z opravičilom...
11.11.2004 16:53:54   
KIRA
Ni samo Kimi dobila takega sporočila na privat. Mimogrede - take stvari te prizadenejo, če jih izveš iz tretje roke. Nima nobena dovolj korajže da bi "oškodovanki" sama povedala, kaj jo teži? A res morajo nekatere RR-jevke v imenu tretjih pošiljat sporočila?

Tudi jaz sem dobila tako sporočilo na privat. Pa sem ga iz jeze zbrisala. Ker pa ne maram zdrah, ne bom napisala, kdo mi ga je poslal..

Če se komu zdi, da odgovarjam na preveč tém, naj pove meni OSEBNO ne pa po tretji osebi.

Sicer pa me več tém zanima. Na forumu nosečnost in ovulacija sem pa zato, ker si moj mož želi 2 otroka in bova probala po "naravni" poti še enega naredit, čeprav nimam dosti upanja.
Bom najbrž spet morala na IVF in se probam na to psihično pripravit. Najraje ne bi šla, ampak moram upoštevati tudi njegove želje!

Pa če komu napišem svoje mnenje to še ne pomeni, da ga tudi mora upoštevat. Zato sem napisala tisto "sram vas bodi". Tudi mene je sram, da sem se sploh v tako debato spustila!!

Jaz bi rade volje zakopala "bojno" sekiro, zato sem tudi upoštevala Kimin nasvet, naj se vrnem na forume. Prosim, da se ta zadeva neha pogrevat.

LP

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   z opravičilom...
11.11.2004 16:59:02   
biba77
Kira,
tega, da sta dobili taka sporocila, sicer ne morem spremenit, lahko pa te povabim, da vseeno ostanes tudi na tem forumu.

Kot si ze sama napisala, je tudi tvoja pot do :duda: bila trnova in imas veliko izkusenj, ki bodo tudi nam - naslednicam prav prisle (no, upamo, da ne bo treba tako dalec, pa vseeno).

Le zakoplji "bojno" sekiro in pridi se kdaj med nas!!

:miska:

Pa ne obupat, mogoce pa v drugo uspeta po naravni poti! :rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   z opravičilom...
11.11.2004 17:02:33   
KIRA
HVALA! To je blo pa zelo lepo od tebe... :bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   z opravičilom...
11.11.2004 17:11:33   
kimi
zamislite se še malo nad tem kar sem dobila privat

Kar pa se tiče žensk na Zanositv in ovulacija - a ni hecno, da je ravno tam največje sranje cel čas, čeprav se skoz hvalijo, kak se fajn razumejo in majo rade pa take neumnosti! Kot da si za vedno želijo ostat prav tam in ne napredovat na kak drug forum...ma brezveze...

nič slabega samo spravlajte se na nas enkrat pa boste šle na drug forum pa vam bodo očitali da skačete iz sobe v sobo. Jaz to ne bom dol požrla ni šanse kje ste zdaj tiste ki veselo opravljate?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   z opravičilom...
11.11.2004 17:13:45   
Pikipoki
Hvala za prijazne besede. Torej le ni vse tako hudo, kot se je zdelo.
Ko berem vaše misli, mnenja, težave in tudi tiste bolj vesele poste, verjamem, da bo tudi nama uspelo. Čakam 10. januar, ko greva k zdravnici na razgovor za Umetno oploditev.Potem pa bova videla, kako naprej. Mož je dal skozi spermiogram (:(:((), jaz pa laporo in histoskopijo. Zdaj čakava - in se vse tako vleče.

Joj, Kira, kakšen sonček imata vidva!:)

Se še beremo ...

LP prav vsem.

:):):):):):):sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   z opravičilom...
11.11.2004 17:25:24   
biba77
Kimi, verjamem, da nas velika vecina ne ve, kaj si dobila na privat in iste se trudimo obdrzati pozitivno vzdusje tukaj (in tudi na ostalih forumih).

Brez zamere, vendar, a ne bi tega vseeno resevala SAMO s tistimi, ki so te prizadele?

Se enkrat, kot sem ze rekla Kiri: tukaj ni nihce "nedobrodosel", ce nam lahko kako pomaga po svojih izkusnjah in tudi, ce sam potrebuje podporo. Poskusi tudi ti pozitivno vplivati na NAS.

:miska:

Tudi tebi posiljam eno :rozica:; seveda se pa sama odloci, kateri forumi ti ustrezajo.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   z opravičilom...
11.11.2004 17:28:50   
anajmad
Punce easy.Nima smisla se razburjat:ups::ups::ups:
mislim,da se vse malo sprostimo ob prebiranju RR.Če pa kateri ne paše:zmeden:,pa naj preskoči.Povem pa po pravici,da jaz sploh se nisem poglobila, da lahko pošlješ privat sporočilo.Eni smo tud butasti8).Mislim, da vse veselo in nestrpno čakamo:modri:in jokajoče:)-:)-:)-in danes ga bomo malo cuknile,pa bo. Lepo se imejte moje dame in en :morje:lp
D.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   z opravičilom...
11.11.2004 17:44:02   
kimi
privat sem dbila samo en mail ki je razkril da gre za več zahrbtnih opravljivk . ne moti me drzgega kot zahrbtnost pa se vi postavite na moje mesto, če bi vas zahrbtno obrekovali:zmeden:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   z opravičilom...
11.11.2004 18:44:42   
Anitka
Hej hej punce!

Pa ne se več kregat. Dajte no prosim vas! Če sem jaz kdaj katerega obrekovala naj mi kar pove, ne bom jezna.

KIRA IN KIMI ne vem kdo vama je kaj poslal, a vedita, da tudi vama želim le vse dobro. Vedita, da tudi jaz ne maram zahrbtnega obrekovanja, ker vem kako to boli. Sem imela pred dvema letoma izkušnje s tem, ko sem imela dobro mnenje o enih osebah, za katere bi dala roko v ogenj, pa se je na koncu izkazalo, da je prijateljstvo lažno. Obrekovali sta me in mi nista privoščili sreče z mojim fantom. Še huje - hoteli sta naju spraviti narazen, a najine ljubezni jima ni uspelo uničiti, le še poglobiti! Torej, zmagala je pravica.

KIRA iz srca ti privoščim še eno :duda: in res upam, da vama tokrat uspe na naraven način. Držim pesti, da se vama izpolni tale želja in bosta pikici kmalu "naročila" še bratca ali sestrico ali kar oba.

KIMI ne bit več jezan, veš škodi lepoti. Ne se razburjat. Ob navalu jeze zadrži dih, roke v zrak in nekaj globokih vdihov/izdihov pa bo bolje. Ali pa se zaderi. Bo pomagalo. In še nekaj, kar ti pa ne bom dala prav in sicer to, da se punce prej res nikoli nismo kregale na našem forumu. Tukaj sem že skoraj eno leto in v tem se pa s tabo ne bi strinjala. Sicer pa želim tudi tebi vse dobro, pazi nase, pazi na sinčka, na fanta in imejmo se lepo! Pozabimo na hudo kri kajti imamo le eno življenje in zajejmajmo ga z veliko žlico!

PUNCE ZAKOPATI JE TREBA BOJNO SEKIRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Anitka:metulj:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   z opravičilom...
11.11.2004 18:45:48   
Anitka
Aja še to. Jaz sem ravnokar že dva cuknila in če se bodo "prepiri" nadaljevali bom še dva! Pa na zdravje!

8):metulj:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   z opravičilom...
11.11.2004 18:51:25   
KIRA
Hvala Anitka, se bova probala potrudit - saj že pridno vadiva ko je naš doma, čeprav poredko. Bo zdaj pozimi bolje - ko bo bolj mrzlo, se bo bolj stiskal k meni in :sloncek::sloncek::sloncek:

:ups:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   z opravičilom...
11.11.2004 19:21:29   
urši77
OK,zdej se bom pa še jaz malo vmešala-pa četudi "skinete" tudi mene!
Drage moje dame, na katerem forumu ste še našle brisanje debat, obrekovanje in privat "prošnje" da se s foruma umaknete!????
Vsak ima pravico do izražanja svojega mnenja in če se meni zdi kak odgovor neumen, ga zato ne bom upoštevala, ne pa zaradi tega "zganjala šaro".
Ta forum jaz razumem kot razvedrilo, kot pomoč pri vsakodnevnih problemih in kot način svetovanja in izražanja svojega mnenja.
Razni komentarji in opravljanja pa se mi zdijo skrajno otročja in primitivna.
LP in uživajte v martinovem večeru :)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   z opravičilom...
11.11.2004 20:12:44   
Anonimen
Brisanje smo večkrat našle že na naš vsakdan...pa vedno opravičeno:)

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   z opravičilom...
11.11.2004 21:03:10   
urši77
fórum -a m () publ. skupina ljudi, na katero se kdo obrača: spregovoriti o problemu pred širokim forumom bralcev 2. javno mesto, kjer se o čem razpravlja, odloča :)
Vir: SSKJ
Mi je zelo žal, ampak ne razumem kaj bi bilo opravičilo za brisanje neke debate.
LP

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   z opravičilom...
11.11.2004 22:06:23   
puncica
DON'T MAKE WAR, MAKE LOVE!

Samo to lahko rečem, a se ne bi raj usredotočile na to, da bi čim prej prišle iz te sobce:bravo: (:sloncek::sloncek:) in raj mal :sloncek::sloncek: s svojimi možeki, kot pa da porabljate energijo za tovrstno kreganje?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   z opravičilom...
11.11.2004 22:43:54   
pika74
ja mami;)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   z opravičilom...
11.11.2004 22:56:44   
tia
Morem tudij jaz neka dodati.

Sploh ne razumem zakaj,čemu brisanje debat,če do sedaj smo se razumela kot ,če bi se poznala že od malih nog.Vsaka lahko napiše svoje mnenje ,izkušnje,tegobe,pa če ežliš lahko na to odgovoriš ,če pa te ne zanima lai pa pdgovora ne veš pa bodi tiho ,ne odgovarjaj!!!!!!!!

PUNCE ,DAJTE PROSIM POMIRIMO SE,še posebej me fosilke :ups:,držimo skupaj saj tako nam ne bodo morali škodoželci do živega.

Vsaka ,ki nima težav naj se postavi v našo kožo,pa bo videla NI NAM LAHKO,pa čeprav včasih moremo požreti marsikaj.

Tako sem jezana:grrr::grrr::grrr::grrr: ,da bi še veliko več napisala ai ne bom,raje si svoje mislim.Vsak naj pomete najrej pred svojim pragom,pa potem hodi k drugim prah brisat.

Pa lepe sanje!

Tia

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   z opravičilom...
11.11.2004 22:58:29   
Anitka
TIA :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

;):metulj:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   z opravičilom...
11.11.2004 23:28:34   
kimi
punce vse lepo in prav je že mimo;)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   z opravičilom...
12.11.2004 12:17:11   
saba
jaz sem pa mislila da je že vse mimo:ups::ups::ups::ups:

...prosim samo, da nobena več ne napiše, da si mi punce iz tega foruma ne želimo preseliti malo više (prvič noseča), ker je zlobno

hvala

saba

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   z opravičilom...
12.11.2004 12:39:49   
pupika
ane saba tole je pa res že kar zlobno.

Zgleda, da še hitro ne bo konec tega.

LP:rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

katero ime za fanta?
tailor

imam težave pri izbiri imena za tretjega člana. 1 je ime:katarina 2:klara 3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)

žiga (19%)

blaž (15%)

artur (2%)

uroš (6%)

lukas (19%)

klemen (40%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!