Anitka
|
Hej hej punce! Pa ne se več kregat. Dajte no prosim vas! Če sem jaz kdaj katerega obrekovala naj mi kar pove, ne bom jezna. KIRA IN KIMI ne vem kdo vama je kaj poslal, a vedita, da tudi vama želim le vse dobro. Vedita, da tudi jaz ne maram zahrbtnega obrekovanja, ker vem kako to boli. Sem imela pred dvema letoma izkušnje s tem, ko sem imela dobro mnenje o enih osebah, za katere bi dala roko v ogenj, pa se je na koncu izkazalo, da je prijateljstvo lažno. Obrekovali sta me in mi nista privoščili sreče z mojim fantom. Še huje - hoteli sta naju spraviti narazen, a najine ljubezni jima ni uspelo uničiti, le še poglobiti! Torej, zmagala je pravica. KIRA iz srca ti privoščim še eno :duda: in res upam, da vama tokrat uspe na naraven način. Držim pesti, da se vama izpolni tale želja in bosta pikici kmalu "naročila" še bratca ali sestrico ali kar oba. KIMI ne bit več jezan, veš škodi lepoti. Ne se razburjat. Ob navalu jeze zadrži dih, roke v zrak in nekaj globokih vdihov/izdihov pa bo bolje. Ali pa se zaderi. Bo pomagalo. In še nekaj, kar ti pa ne bom dala prav in sicer to, da se punce prej res nikoli nismo kregale na našem forumu. Tukaj sem že skoraj eno leto in v tem se pa s tabo ne bi strinjala. Sicer pa želim tudi tebi vse dobro, pazi nase, pazi na sinčka, na fanta in imejmo se lepo! Pozabimo na hudo kri kajti imamo le eno življenje in zajejmajmo ga z veliko žlico! PUNCE ZAKOPATI JE TREBA BOJNO SEKIRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Anitka:metulj:
|