|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kam naj grem?
27.7.2007 14:08:22   
tanikaa
Ojej, kaj naredi en priimek tu v kurniku.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 51
27.7.2007 14:16:43   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Če pa ni blo mame kure,da bi red nardila.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 52
27.7.2007 14:20:40   
pety78
V glavnem, jaz sem pa pred kratkim zaradi spremembe bivališča spremenila tudi priimek, ker o kaki poroki ni ne duha ne sluha.user posted image Torej sem k mojemu priimku dodala še priimek od partnerja in otroka. Sedaj imam sicer dva, če pa bi slučajno šla kdaj narazen z mojim in se pač poročila ali imela še kakega otroka z drugim partnerjem, bi pa verjetno svoj dekliški priimek zamenjala z novim. Pač boli me džordž, če bi se še vedno pisala isto, kot bivši partner, bolj pomembno mi je, da se pišem tako kot moj otrok.

Anonimna, ne kompliciraj, pejt na upravno enoto in si sama spremni priimek. Saj verjetno tvoj bivši ni edini Krajnc (izmišljeno) v Sloveniji. Pa še dolgi nos bo imel, ker si se znajdla in te ne bo mogel j*****. user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 53
27.7.2007 14:39:18   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Če pa ni blo mame kure,da bi red nardila.user posted image user posted image user posted image user posted image

In kdo je mama kura???? user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.7.2007 16:55:36   
mlusko
Bom še jaz nekaj pripomnil.

Glede na to da sem nov me je sram, ko berem take neumnosti.
Večina vas bi svojemu priimku dodala priimek bivšega partnerja. Moram reči, da je tukaj kar nekaj žensk "idealnih". Partner jih tepe, vara itd... vendar bi vzele njegov priimek. Skratka zanimivo. Jaz osebno take osebe ne bi hotel več videti, kaj šele imeti njegov priimek. Kar se pa otroka tiče anonimna pojdi na sodišče in sodno pridobi otroku poleg očetovega tudi tvoj priimek. Tako boš lahko naslednjih 16. let potovala brez problemov.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 55
29.7.2007 19:28:49   
tiana
moja kolegica se je tud s fantom razšla,pa je imela hčerka dva njegova priimka.pa je šla na domači krajevni urad pa je to uredila brez fanta za 11.000 sit(to je blo decembra lani)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
29.7.2007 20:15:54   
Anonimen
Anonimna. Tvoj otrok ima lahko tudi tvoj priimek, brez dovoljenja partnerja. Saj otrok je od obeh, mar ne?
In mislim, da boš še najlažje uredila zadevo na tak način, kot pa spreminjala vsem po spisku priimek.
In otrokov vodilni priimek oz. prvi priimek je priimek očeta.
Npr. Matic Kranjc Matak
Kranjc je od očeta, Matak pa od tebe

Škoda izgubljat časa tukaj v kurniku in iskat nafto.

(odgovor članu tiana)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
30.7.2007 8:55:44   
kalbo
Kalbo in ostali, NISVA VEČ SKUPAJ! Smo šli narazen! Naj imam njegov priimek??? HAlooo??!!

Moja mama se še danes 23 let po ločitvi piše tako kot midva z bratom, ker ni hotla komplicirat. In????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
30.7.2007 9:01:54   
kalbo
Kako lahko jaz kar brez dovoljenja bivšega, dodam njegov oz. otrokov priimek?

Ti se lahko poimenuješ v Kekec Pašteto, če hočeš, ker si polnoletna oseba. Torej, če težiš s priimkom izključno zarad meje in carine, ti je najlažji postopek ta, da sebi dodaš otrokov priimek. Pet minut dela na upravni enoti pa 50ojrov. Sam se men zdi, da je meja le izgovor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
30.7.2007 9:46:13   
anandrej
Enih pa res ne razumem. Če vam ženska pravi, da s partnerjem nista več skupaj in noče imeti nič več z njim, vi pa ji predlagate, da si doda njegov priimek user posted image Res, da je to morda najlažja pot, ampak se mi zdi čisto neumestna. Pa čisto jo razumem, da se ji zdi brezveze rojstni list stalno zraven nosit, pa to je za naslednjih 16 let kot je rekla, torej ni neka začasna rešitev. Sicer pa anonimni predlagam, da gre na upravno enoto, če ji na CSD niso sposobni pomagat, ali pa pokliče na katero drugo enoto CSD. Pa če so ji res rekli na CSD, da nimajo pojma, kako to urediti brez očetovega soglasja, so tudi rahlo nesposobni...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 60
30.7.2007 10:01:05   
kalbo
Pa kaj teb ni jasno? To je bil zgolj predlog za rešitev težav, od tebe jih ni brat. Mi gre pač tole kompliciranje s priimki resno na živce...IN?

Najlažje je težit okoli, kok so kje nesposobni in s tem opravičevat lastno nesposobnost.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 61
30.7.2007 10:20:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Pa kaj teb ni jasno? To je bil zgolj predlog za rešitev težav, od tebe jih ni brat. Mi gre pač tole kompliciranje s priimki resno na živce...IN?

Najlažje je težit okoli, kok so kje nesposobni in s tem opravičevat lastno nesposobnost.

Kalbo, oprosti, ampak tukaj si malo mim pihnil....pa to,da drugje tiči razlog za dodajanje mojega?? Kje že? S tem kompliciram, ko bi rada, da ne bomo kasneje imeli problemov? kar nekaj....

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
30.7.2007 10:36:55   
kalbo
Jest sem ti sam povedal začasno rešitev, če maš bivšega deca počenega, pa se ti je odpililo, da to pa že ne, da niste skupaj pa bla bla. Po tem sem sklepal, kar sem pač sklepal. Moja mama se piše še danes po mojem očetu...pa kaj. Ko sem jo enkrat vprašal, zakaj ni spremenila priimka, je rekla, da se piše kot midva z bratom, da zanj ji je pa vseeno.

Torej, če se ti gre sam glede meje, je najlažja in najcenejša rešitev, da pač sebi pripopaš otrokov priimek. To lahko narediš kadar hočeš brez soglasij bilo koga.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 30.7.2007 10:39:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
30.7.2007 11:26:38   
srki
Ampak res, zaradi enega priimka komplicirat.

Brez veze. Saj otrok je otrok, vajin še vedno, tudi če mu dodaš svoj priimek. Spomin na bivšega bo pa vedno živ.....

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 64
30.7.2007 11:27:29   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Men je čisto vse jasno, nekaterim pa očitno ni, da ženska noče ponujene rešitve. Če tvoja mama lahko živi s priimkom bivšega očeta še ne pomeni, da se lahko ostale tudi sprijaznijo s tem. Pa je malo razlike, če si priimka zgolj ne odstraniš ali pa če si ga dodaš. Sicer se pa strinjam, da če ne bi bilo v ozadju čustvenih vprašanj, ampak le  birokratska bi bila sprejemljiva tudi rešitev z dodajanjem priimka.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 65
30.7.2007 11:32:32   
pety78
Sovražiti priimek od bivšega, ki ga ima tudi tvoj otrok? user posted image Saj ni potrebno, da vzameš priimek od bivšega, pa vzami otrokovega. user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?