Anonimen -> RE: Kam naj grem? (27.7.2007 12:02:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen Ja, pa dodaj še en priimek. Jaz bi šla na CSD. Če greš pa na počitnice, pa kar sabo vzami vse papirje. Od rojstnega lista do ločitvenih papirjev. No, jaz bi tako naredila. In da grem v Španijo, kdo za hudiča bo znal tam prebrati slovenske sodne papirje??? No sedaj mi pa povej, ali greš res v šapnijo ali ne, ker se mi zdi, da ti je ta španija sedaj en velik izgovor, da kljubuješ otrokovemu očetu. Sicer pa bi na tako varjano lahko tudi sama prej pomislila, ker tudi če bi ostali skupaj in bi samo ti in otrok kam odpotovala, bi ti lahko delali probleme. Mislim pa da je na rojstem listu tudi angleško zapisano, mati,.... torej to pa res ni težko prebrati in če bi videli na RL tvoje ime in otzrokovo ime nebi delali problemov, tako da pamet v roke in se najprej pohladi in nato naprej razmišljaj kako bi kljubovala otrokovemu očetu. T je samo moje skromno mnenje, pa ne se name jezit. Ampak...ene pa res ne znate brati.....še manj pa razumeti. Naj jaz zdaj vsakiič znova nosim original rojstni list sabo, v mapci format, v avtu, še nadaljnih 16 let?? Saj ne vem kaj naj rečem....postavi se v kožo otroka! Pa ni važno kam grem! Pa če celo živlejne potujem od Bangladeša do Srbije! JAZ NOČEM OTROKU ODVZETI očetovega priimka! SAMO dodati mojega! Zaradi problemov, ki jih lahko imam. Je zdaj bolj razumljivo? in NE KLJUBUJEM otrokovemu očetu, ker nimam za kaj. Če bi to hotela, potem bi izpodbijala njegov priimek, je tako??
|
|
|
|