|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pospešiti porod
26.7.2007 15:41:34   
Anonimen
Haj, vem da se malce noro sliši, in da bost nekatere izjeme imele spet pripombe, vendar kljub temu: so kakšni skriti postopki, kako na "naraven način"sprožiti porod, seveda po 36. tednu, ko že lahko rodiš.
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pospešiti porod
26.7.2007 15:50:34   
Anonimen
ne moreš,ko bo otrok hotel privekati na svet bo privekal,ti ga ne moreš prisilit na noben način

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2007 16:03:12   
Anonimen
v mislih sem imela tuširanje, spolni odnosi,...Ga pa ne nameravam nič prisiliti, le vprašala sem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2007 16:23:01   
Pia77
Sperma vsebuje prostaglandine, ki naj bi baje prispevali k hitrejšem zorenju materničnega vratu. Sama se nisem tako dalec, eni moji kolegici pa kljub hudi aktivnosti na tem podrocju ni kaj prida pomagalo...
Ni vazno kdaj, teden prej ali kasneje, samo da je zdravo dete!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2007 16:40:09   
ašun
Baje porod sproži oz. pospeši odpiranje dolg sprehod ali hoja po stopnjicahuser posted image .

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2007 16:48:54   
Pia77
Moja sestra je v tednu po PDP hodila na sprehode, zlagala knjige, prala okna... pa so sincka spravili iz varnega zavetja maternice sele po vaginaletah v porodnisnici. :)
Ce mu je dobro, se mu nic ne mudi v neznano.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2007 17:22:20   
mateyka
pravijo da hoja in akivnost, jaz sem probala "podrjuhne" aktivnosti in zdej mi je šel čepek ven - sam še zmeri čakam na popadke (od torka) user posted image zdej pa vedi, kaj je res user posted image

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2007 18:57:42   
2 Sraki
Ah nič ne vpliva, če je z user posted image  in s tabo vse vredu. Iz svojih izkušenj pa ti povem, da sem bila 1 teden čez rok in bi raje počakala še kakšen dan. Namreč sem prepričana v to, da sem porod pospešila s pretiranim delom. Dobili smo staro sedežno, ki jo je bilo potrebno zares zdrgniti in sem jo cel dan pred porodom. Efekt je bil, sedežna čista kot nova, jest pa v porodnišnici, vendar kot sem rekla, raj malo počakaj, kot pa da telo na silo prisiliš. Sem imela res težak porod, ker sem imela popadke, odpirala pa se nisem in nisem. Na koncu so morali tamalčku narediti vakuum. Vsekakor ne priporočam.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.7.2007 14:57:46   
SANAYA
Porod lahko pospešijo aktivni spolni odnosi, sprehodi, skratka da si malce bolj aktivna.user posted image

Čao čao

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.7.2007 17:11:23   
piči
Oj

No da lahko porod pospešiš še nisem slišala, lahko pa vplivaš na hitrost poroda. Ampak tudi to niso preverjene metode. Glede hitrosti poroda se najpogosteje res poslužujemo že zgoraj omenjenih metod, v upoštev pa pride tudi kakšna akupunkutra (priprave na porod), čaj iz malinovih listov, itd.

Jaz sama sem trenutno 4 dni pred PDP in sem dala čez terapijo akupunkture, sem pa danes poskusila tudi s čajem malinovih listov. Bomo videli če bo kaj pomagalo. Mojim predhodnicam mislim da je. So vse hitro rodile.

Poskusiti ni greh.

PS: da čaj ne škoduje sem se pozanimala pri g.

(odgovor članu SANAYA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.7.2007 21:21:04   
MojcaG
meni ni pomagalo nič naravnega - ne seks (do konca!!), ne hoja (še v bolnici sem žgala po stopnicah gor in dol ko zmešana, pa so me samo noge zvečer bolele), in ne umetnega - svečke, kapalna z umetnimi popadki. rodila sem s carskim rezom.  

(odgovor članu piči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.7.2007 22:41:27   
jagoga
Oj,
jaz sem bila 7 dni čez rok, pa sem bila zjutraj v porodnišnici na pregledu, kjer mi je ginekologinja naredila mehčanje materničnega vratu in mi svetovala spolne odnose. Pa še preden je mož popoldan prišel domov iz službe, da bi opravila domačo nalogo, so me morali odpeljati v porodnišnico (začetek popadkov).

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......