|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Če ne bi odkrila RR
11.11.2004 8:39:50   
Anonimen
Pozdravljene žene in dekleta.Dokler nisem odkrila tega foruma se sploh nisem zavedala kakšno veliko število vas je,ki imate težave pri zanositvi.Saj smo imeli v družini primer pa so ga že pred 12 leti rešili z posvojitvijo.Pa znanka je tudi po vseh težkih romanjih zanosila in sedaj imata kar dva(sama je rekla,ko se enkrat odpre pol ne neha:)-:)-)rodila je najprej hčerko potem po dveh letih pa so dobili še sinka.Vem,da si velika večina žensk neizmerno želi otročka,brez je življenje neizpolnjeno.Mnoge čaka trnava pot posejana z mnogimi razočaranji,vendar vam iz vsega srca prav vsem želim,da bi se nekega dne oglasile na tej strani in nas obvestile,da ves trud ni bil zaman,da je pred vami novo življenje,da boste postale MAMICE!!!Z nestrpnostjo bom pričakovala taka obvestila,jokala in se smejala z vami.Lepo vas pozdravljam in še enkrat polagam na srce POTRPLENJE...Neva
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Če ne bi odkrila RR
11.11.2004 9:28:29   
ZARA
:bravo: Neva... Za VSE vas babike,da potrpljenje NIKOLI ne bo UGASNILO:)))))))

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Zara + mami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Če ne bi odkrila RR
11.11.2004 9:34:26   
saba
hvala neva....

jaz upam da ta naša trnova pot ne bo tako zelo dolga:(

lp
saba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Če ne bi odkrila RR
11.11.2004 14:11:03   
enci
neva6,
tudi sama ne bi vrjela da nas je toliko ki se trudimo, ce pred nekaj vec kot letom dni ne bi slucajno zasla na RR. Medtem, ko znanke in prijateljice hodijo naokoli s trebuscki ali ze z vozicki sem jaz se vedno tukaj ... vendar ne sama .. ob meni ste vedno ve, ki dozivljate isto .. brez vas ne bi zdrzala ...
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
za RR

lp
enci:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Če ne bi odkrila RR
11.11.2004 14:26:37   
KIRA
enci in neva6, vaju cisto razumem. tudi sama sem več let brez rezultatov cakala pikico. pa me je upanje gor držalo, tudi med IVF in CR.
tudi ve boste dočakale svoje :duda:. jaz nikomur ne želim toliko razočaanj in takih bolečin kot sem jih sama doživela, preden sem prišla do svoje pikice.
verjamem, da bo tudi vama ratalo, pa se bosta pridružili :nosecka: in mamicam...;) takrat pa bosta toliko bolj srečniin bosta dosti bolj intenzivno doživljali svoje :duda:..

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Če ne bi odkrila RR
11.11.2004 14:46:33   
Anonimen
Kira..prišlo je do malega nesporazuma.Jaz imam pač,tri otroke že velike ena me je naredila za babico.Oglasila sem se ravno zaradi tega,ker mi ne gre v galavo,da ima lahko toliko žensk težave z zanositvijo,ker prej nisem bila nikoli v stiku z njimi.:kuza::muca:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Če ne bi odkrila RR
11.11.2004 15:00:13   
KIRA
aja, sorry. pol sem te narobe razumela. babica??? madonca, topa je nekaj.
jaz sem imela probleme zaradi moža, čeprav tudi jaz nisem 100 % zdrava. imam namreč povečano ščitnico - zaradi ciste.
poblem pa sva imela, ker ima naš samo 10% semenčic, so pa zdrave. pa ni šlo po naravni poti in sva rabila pomoč strokovnjakov...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Če ne bi odkrila RR
11.11.2004 15:47:33   
Anonimen
Hoj!!veš kaj,hvalabogu,da je danes medicina tako napredna,da lahko pomagajo in ženskam povrnejo upanje Je pa usoda grdo posegla v vajini življenje.Ja saj pravim kjer je velika ljubezen,pridejo taki problemi,potem pa so pari,med katerimi ni prave ljubezni,tam pa se rojevajo otroci.Čudna je ta usoda cinična, prekleta.:morje::angel::duda:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Če ne bi odkrila RR
11.11.2004 16:51:24   
Anitka
Hvala za lepe želje in upam, da se 17-mesečna trnova pot tudi za mene kmalu konča! Tebi pa želim veliko lepih trenutkov s svojimi vnuki!

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Če ne bi odkrila RR
11.11.2004 18:30:38   
cat
Tudi jaz nisem vedla, da ima toliko žensk težave pri zanositvi:(. Pa sem tudi jaz "zašla" na ta naš forum in to ugotovila. Res mi je hudo za tiste, ki nikakor ne morejo do tako željene :duda::roza:.
Zdaj, ko je meni uspelo po pol leta(že to se mi je zdelo dolgo) sem res presrečna in vem, da bo ta mala pikica najbolj ljubljena na tem svetu! Mal sem čustveno po vtisi današnjega dneva:ups:...
Ko bi bilo vsaj vse uredu:bravo:9nebesa. Preveč je ss in me kr malo stisne pri srcu, ko pomislim, kaj vse gre lahko narobe.
:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Če ne bi odkrila RR
11.11.2004 18:44:50   
emaa
Cat ti misl sam na ta bolja stvari, ne pa na to kar gre lahko narobe, pa eno lepo, zdravo :duda: ti zelim.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?