Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Mislim, da se mi bo "strgalo" od sreče:modri::roza::duda::bravo::sloncek::pujs::rozica::bravo::bravo:!!!!!!!!!!!!!!! Po razočaranju pred 2 dnevi(test romed 1 dan pred nepričakovano M),sva ravnokar s fantov ugledala rahel plusek na CB, jaz pa v jok(od sreče):duda::duda::duda::duda:. Ne dojemam, zato CB kr okrog obračam in govorim svojmu, da je verjetno preveč rahel + , on pa trdi da lepo vidi +9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa! Sreča, ki jo občutim je nekaj, kar ne znam opisat!:nosecka::nosecka::nosecka::duda: :muca: se oglasim še kaj... ker ne morem verjeti...
Čestitam Cat!!!:bravo::bravo::bravo: Tud jaz sem danes zjutraj naredila baby check pa je bila ful RAHLAAAA črtica.....M:hudicek: bi morala dobiti v nedeljo.
Ne upam niti pomisliti na srečo.... Me je tako strah, da bom spet razočarana.
Drži se in pazi nase:)- Še enkrat čestitam!!!:bravo::bravo: Drži pesti zame!
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 17:56:41
cat
Hvala vam punce za vse čestitke in lepe želje, ki sem jih bila danes deležna za :duda::modri::roza:! Sem pa ravnokar naredila še enkrat romed test (mi je še en ostal) in je bila pravtako rahla druga črtica:modri::roza::rozica::darilo::duda:! Bom pa jutri zjutraj za vsak slučaj še enkrat naredila CB! :muca: Aja, glede znakov pa sem že malo čutila, da se nekaj dogaja, špikalo me je v prsih, pa ene 8 dni po O me zelo bolele križ pa še ful sem bla zaspana, pa kakcala sem vsak dan:ups:, ker pred M sem bila ponavadi vedno zaprta. To je to. Pa še merila sem si BT in zapisovala v graf (je še vedno povišana na 36,9)tako da točno vem kdaj se je zgodilo:nosecka::nosecka::duda::sloncek::miska:! Fino, a ne?:muca:
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 18:39:08
anajmad
Iskrene čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo:za čimbolj jokajočega in scartanega:duda: Res iskrene:rozica:Č:rozica:E:rozica:S:rozica:T:rozica:I:rozica:T:rozica:K:rozica:E en :morje:lp D.