|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOČ....
10.11.2004 23:45:44   
india
Vem, da vas velika večina že spi, vendar vseeno pišem...te besede so namenjene vam, moje drage priajteljice.
Velikokrat pomislim na vas, velikokrat si vas želim osebno spoznati, vas prijeti za roko, se vam zahvaliti,....res je lepo imeti take prijateljice.
Upam, da vaši sončki spijo tako mirno,kot moji. Tako lepo je poslušati njihov miren sen, gledati,kako se smehljajo v spanju!
Kakšni:angel: so!
Zelo sem srečna,ker jih imam....pa tudi vas,...še veliko noči bo,ko bom v samoti mislila na to,kako sem srečna,ker imam vas in moje otroke!
Jočem,a vseeno sem srečna!
Lahko noč in miren sen vam želim!
Lp, Miška:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NOČ....
11.11.2004 0:06:01   
mala Zala
Kako lepo....
Ravno zdajle sem prijateljici, ki je od danes naprej priključena na svetovni splet, povedala za našo RR. Upam, da jo bo prav tako rada obiskovala, kot jaz.

Moja :angel: (veliki in miceni) že oba pančata, jaz se pa tudi odpravljam. Miška, zakaj jočeš? Svet je čudovit! In naši otročički!! Ti jih imaš 6!! Šestkratna sreča....

Lepo spi in pobožaj vsakega posebej, jaz ju bom zdajle!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NOČ....
11.11.2004 0:06:32   
mami Lea
Ja če maš nas in otroke pa že ne boš v samoti:) hec.
Ja samo, da so solzice sreče. Lepo noč in lep jutrišnji dan pa se kaj slišimo. Jaz nimam še nič v načrtu, bi kam šla, ali pa, da kakšna do mene pride pa nisem še nič zmanjena.

Lp. Lea

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NOČ....
11.11.2004 0:09:29   
mami Lea
Šest otročkov maš? :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za vsakega en aplavz in še :bravo::bravo: za mamico in očka.
Jaz bi tudi imala 4 otročke no za enkrat imam 2 pa sem šele 25 stara bo že še kakšen prišel na svet.

Lp. in eno :rozica:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NOČ....
11.11.2004 0:21:04   
india
Ja,imam jih 6:angel::angel::angel::angel::angel::angel:, in to :roza::roza::roza::modri::roza::modri: in to dobesedno,...jih imam,...sama!
Prav ponosna sem na njih in srečna z njimi....jočem pa zato,ker boli, da sem sama....

Ja, če si želiš veliko družino:love::love::love::love:,kar pogumno, saj je zelo lepo, tudi meni je najlepše, ko sem s svojimi angelčki,...:bravo::bravo:
LP,M:miska:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NOČ....
11.11.2004 0:23:46   
mami Lea
Joj miška upam da nisem preveč vsiljiva. Mi ni treba odgovort če nočeš ne bom nič zamerla.
Ali jo je atek popihal ali je prišlo kaj drugega vmes?
Držim pesti zate si res pogunma.:bravo::bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NOČ....
11.11.2004 0:25:09   
mala Zala
Miška, oprosti, nisem hotela dregati, nisem vedela, da jih vzgajaš SAMA!!! Bravo zate, da tako lepo uspevaš, res, vsa čast ti!!!!!:bravo::bravo::bravo: In da imaš še toliko energije:bravo:!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NOČ....
11.11.2004 0:42:59   
mami Lea
Zdejle bom šla pa spat če ne bom jutri čisto fuč.
Lepo noč in en velik objem.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NOČ....
11.11.2004 7:28:36   
india
On išče........ samega sebe....in pri 6 otrocih želi osebno svooooobooooodo!
LP,Miška:(:miska:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NOČ....
11.11.2004 7:59:23   
VALENTY
Miska01 ne toči solz,samo če so to solze sreče;pol je pa O.K. Včasih pride vse do"roba" in vem,da mora ven,ker potem manj boli pa je naslednji dan spet lepši in bolj čist,kot da z jokom speremo vse kar je grdega in hudega. Upam,da boš čimmanjkrat jokala in se večkrat veselila z nami pa čeprav samo po RR-ju! Bomo pa mi zasedli še en kotiček v tvojem srčku! Samo ne bodi žalostna;taki moški tega resnično ne zaslužijo,še ene solze ne,kaj šele jok.!!!!!!!!! Poglej raje svoje :angel: se nasmej,ker smo ti veš kaj imaš!
Upam,da si danes že boljšega razpoloženja!
Pa en šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: samo zate,pa posuši ga-bo za dlje!ha,ha:)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   NOČ....
11.11.2004 8:11:33   
dory
Verjamem,da na vsake toliko casa prides na dno...ko se moras pogovoriti,ko moras potoziti,da je malcek bolje...po drugi strani pa poglej svoje zlate soncke...na ocka se raje ne oziraj in ne razmisljaj o njem,se manj pa toci solze na njegov racun,ker enostavno ni vreden...

Zato smo me tukaj, da te poslusamo in potolazimo...upam,da vsaj malo....

:rozica: zate in objemcek za tvoje soncke

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   NOČ....
11.11.2004 9:57:59   
mammika
Že to da jih imaš 6 ti čestitam :rozica::rozica::rozica::rozica:
Za ostalo sem pa brez besed.......Toliko je teh neodgovornežev pa vseeno ti imaš svoje sončke in oni naj so ti v ponos....

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   NOČ....
11.11.2004 10:20:12   
Dadi
Hmmmm....ja Miša mi ostajamo. Za spremembo od nekaterih moških:(:( Korajža velja...pa mali ti bodo enkrat tako hvaležni da boš vse hudo pozabila. Tudi pri nas nas je 7 otrok pa vem kako sem mami danes hvaležna k nas je gor spravljala.Pa k nas je mela tolk.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   NOČ....
11.11.2004 12:00:14   
kimi
lahko dobim za 1.000 sit tudi sinhronizirane risanke v slo,ko bodo malo večji

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   NOČ....
11.11.2004 12:18:36   
india
katere pa?
Imam tudi večje mulote, 3 pa 4 pa 8 in 11 in 12, gledajo risanke kot za stavo?
A ste videle Delovo ponudbo, danes sem dobila Babica gre na jug, dvd zastonj, kot naročnik Dela, pa zraven seznam, vsako soboto bo nekaj novega po ceni 1000 SIT, risanke so tudi, vendar šele aprila in maja....:kava:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?