Bonnie_RR -> RE: klobučki oz. pokrivala (27.7.2007 1:12:12)
|
Glede "vtikovanja"... Sicer čisto out-off topic, pa vseeno... Meni je ena babica letos na plaži dobesedno dvignila pokrov z bednimi izjavami, ko smo se enkrat spravljali v vodo. Tamali naravnost obožuje vodo, prej smo bili 10 dni večinoma skoz v vodi, ker tamali ni in ni hotel ven, predzadnji dan je bil pa nekaj siten, ker je popoldne premalo spal in se je nekaj jokal, ker si je namislil, da bi bil brez šlaufa. Je nakaj brcal in protestiral, ko ga je moj spravljal v šlauf. Pa ravno leze ena babica iz vode in vsa pametna začne vreščat: Bogi revček! Kaj ga mučite?! Otroka silite v vodo, on se je pa boji! Se bo ustrašil! Imam 4 leta staro vnukinjo, ki še danes noče v vodo, ker ima še zdaj travme, ko se je enkrat ustrašila vode! Js sm bila čist šokirana nad njenim napadom (še moj je popizdil) in sem ji rekla, naj se briga zase in da otroku nič ne manjka, še manj pa doživlja travme zaradi vode. Pa mi ta nazaj zabrusi: Se boste že spomnili mojih besed! Me je imelo, da bi ji še kaj povedala, pa sem bila rajši tiho, ker se ne mislim z neko babico, ki jo prvič vidim in sploh ne poznam, prepirat sredi plaže. Js vem, kakšna je situacija, poznam otroka in kaj je dobro zanj. Ne pa ena ženska, ki slučajno vidi 10 sek izsek vsega dogajanja.
|
|
|
|