Anonimen -> RE: aprilčice (13.8.2007 10:30:54)
|
Živjo punce. Moji znaki so pa predvsem boleeeeeeče prsi in pa kot vas veliko pravi, tudi jaz sem že tolk napihnjena da je kaj, hlače komaj zapnem, ampak me tolk nervirajo da jih ne morem nosit, še dobro da imam veliko kiklic in oblekic v katerih se počutim krasno. Drugač sem pa že kot bi bila v 4. ali 5. mesecu, tko da ne vem kako bom zdržala do 5.septembra ko imam pregled in ne da bi kdo že kaj opazil, kert se mi že prav vidi trebuh, prav neverjetno. Ene ga dobimo prej, druge spet mnogo kasneje. Zredila se nisem še nič. Drugače mi je pa samo proti večeru malček slabo (pa še to ne vsak dan) in takrat pojem kak jogurt in je takoj boljše. Tudi jaz vsakič ko grem lulat vedno s strahom pogledam na papir da ni kaj rdečega in zaenkrat kaže dobro, vse normalno. Imam pa vsak dan, enkrat bolj, drugič manj, občutek kot bi dobila M. Pa mi je ginekologinja rekla, da je to normano in bo tako še cel mesec, ker se nam maternica širi. Aja no, pa zaspanaaaa sem skos, lahko bi cele dneve ležala doma in mal dremala hahahaha. Joj komaj čakam na 5.september ko bom slišala srček, moram biti pozitivna, potem si grem pa takoj kupit ene nosečniške hlače, takrat bo že 9.tednov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|