lepa posadka -> RE: aprilčice (7.2.2008 10:44:11)
|
Pa še ena smešna pripetija...morda tako še hitreje dosežemo 200tko: Včeraj sem šla zvečer na eno potopisno predavanje. Mož pa je sam z otroki ostal doma...pa sva se zmenila za romantični večer in je hotel naložiti na kamin še par polen, tako da je ob 10h šel ven iz hiše po polena in ni opazil, da sem jaz čez dan na vratih premaknila eno stikalce, kar pomeni da se vrata za teboj avtomatsko zaklenejo. No, ... hiša staršev je blizu in je šel tja po rezervne ključe, ko je opazil, da drugače ne bo šlo. Na rezervi žal ni več ključa od glavnih, samo od stranskih vrat. Žal pa je bil v stranskih vratih tudi ključ od znotranje strani, tako ključ ni bil rešitev. Potem se je seveda moj mož znašel in šel k sosedovim in pajsnil lojtre...pa hodil okoli hiše in rpeverjal, če je kje kakno okno opdrto... spet nič sreče. No, potem se je opogumil in šel zvonit na domofon, da bi se kateri odotrok zbudil in rpišel odpret...spet nič sreče. Pa je šel z lojtro do prve otroške sobe in tam trkal in upil... hvala Bogu so bili najbližji sosedi an smučanju, drugače bi verjetno mislil, da s emu je zmešalo. No, ta velik se je dvignil in padel nazaj...kot koma!!! Pa spet do naslednjega okna... No, po pol ure, mu je uspelo prebudit sredno hčerko, da je skočila pokonci in mu prišla odpret... Juhuhu. Jaz sem potem prišla domov, ko je bila situacija že mimo in sva se pošteno nasmejala...pa romantični večer je tudi sledil. Sem spala kot polhek potem :-)
|
|
|
|