Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 10.11.2004 21:57:23
|
|
|
|
Taša
|
Ja Punčica jaz ga imam. Če se bo dalo ti ga presnamem. Lahko ti ga pošljem ali pa če boš prišla kaj v Celje. Jutri ga bom poskusila presnet pa ti javim !!!
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 10.11.2004 22:00:32
|
|
|
|
puncica
|
Ej superca, zlata si, kako bi nardil, ma ne vem kdaj bomo kej v celju, bolj mal verjetn, sploh zdej ko je slab vreme, a mi ga lahk pošlješ, ti poštnino vrnem, pa še kej zravn dam:bravo: Ej polepšala si mi dan res, sem se že tolk presekirala, da je moj kr norel, pol pa rekel pa dej vpraši če ma katera pa ga presnem, pa je. Superca!!!:bravo::bravo: Nasledno soboto bom pa že ob sedmih pred merkatorjem stala:)-
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 10.11.2004 22:05:05
|
|
|
|
Taša
|
Pošlji mi naslov na privat nabiralnik pa ti ga dam kar jutri na pošto. Sem že zdejle mojga aktivirala da bo presenel. Poštnine mi ne boš vračala boš enkrat za :kava: dala pa bo čit OK. Samo da vam lahko naredim veselje..... Jaz ga bom probala v soboto spet dobit, če bo šlo. Smo ga pa zdajle v soboto iskali kot nori po celem Celju. Aktivirala sem očeta, mojega ko je bil v službi da je med malico malo povprašal, pa še sama sem bila v Tuši in Intersparu. Komaj smo ga dobili..... Zdej se bom pa probala že v petek dogovorit tle v Šparu nasproti mene ker sem redna stranka da mi ga bodo dale na stran, da ne bom že ob 7 zjutraj hodla okrog.... LP
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 10.11.2004 22:09:21
|
|
|
|
puncica
|
Evo poslala. Ja tud mi smo ga iskal ko nori, pa si nisem misla da bo tak hitro šlo, ko sem ugotovila da ga v 3 trgovinah ne bo, sem takoj klicala v Celje mami, pa ni blo nikjer, ne v mercatorju, ne v tušu, nikjer, pol pa še sestrično klicala ko dela v tušu v konjicah, pa je rekla da so sam tri dobil, tud tle v Gorenji vasi so dobil sam tri. Ne vem najprej nardijo lušte potem pa tri CD-je pošljejo. Največja fora pa je da je moj dragi še v ponedeljek šel pogledat če pa bi še kak bil, pa so babe rekle da so jih v soboto nazaj poslal:grrr::grrr: Jaz sem pa spraševala če jih imajo, pa so rekl da so vse prodal. Mater me to razkuri, same ne vedo kaj imajo in kaj ne.
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 10.11.2004 22:24:31
|
|
|
|
india
|
Samo eno vprašanje, če lahko:zmeden:... lahko tudi jaz dobim kopijo,Taša, lepo prosim, ti pošljem naslov pa denar za poštnino, pa prazen cd, pa še kaj! A v soboto bo nov cd z novimi pravljicami? Grem že zdaj v trafiko!!!!8)8) LP, Miška
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 10.11.2004 23:12:28
|
|
|
|
Špela
|
No še od mene ena lepa gesta!:) ČE si želite te CD-je delam v trafiki, tako da zlahka pridem do željene količine, sporočite v naprej, saj veste kateri bodo kakšno soboto(po datumih) pa vam jih zrihtam. Ali presnamem. Moj tudi tolk uživa v teh pravljicah, da je kriminal:)- če mu jih ne bi kupila.
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 11.11.2004 8:36:25
|
|
|
|
Taša
|
Daj mi pošlji naslov privat nabiralnik pa ti pošljem. Kar se tiče CD in poštnine ni problema boma pol pokompenzirali ker sem te včeraj prosila za on program za koledar, tak da ni problema. Pošlji naslov pa ti zrihtam.... LP
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 11.11.2004 8:39:59
|
|
|
|
tina.nika
|
Ej Taša jst bi tudi, prosim. A bojo ta teden tudi pravljice? lp, Tina:sloncek:
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 11.11.2004 8:48:48
|
|
|
|
Taša
|
Ja ga lahko dobiš, ampak tebi ga pa ne bi pošiljala po pošti kaj praviš? Ja ta teden bo tudi ena nova.
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 11.11.2004 9:00:28
|
|
|
|
Taša
|
Tiste ki imaste ali da koga poznate da ima dnevnik naročen lahko CD naročite preko njega, zato poglejte na internet strani od dnevnika...... Vam bo lažje, da ne boste vsako soboto že ob 7 v trafiki stale, sploh če koga poznate......, ker izvodov v trgovinah in travikah ob sobotah z CD je pa res zelo malo.....
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 11.11.2004 9:20:10
|
|
|
|
tina.nika
|
Super Taša, res sem ti hvaležna. Se bova v bližnji prihodnosti zmenle za eno :kava:. lp, Tina:sloncek:
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 11.11.2004 9:20:19
|
|
|
|
Špela
|
Vsak teden(soboto) do 18.12 bo pravljica zraven Dnevnika.
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 11.11.2004 9:27:56
|
|
|
|
Taša
|
Tina, enkrat ko boš šla proti centru mesta, mi napiši sej sem ponavadi zmeraj zjutraj takšen čas na RR, ko tamala še spi jaz pa pijem :kava:,pred računalnikom.... Drugače pa sva midve tako ali tako vsak dan dopoldan po mestu.....
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 11.11.2004 9:59:13
|
|
|
|
tina.nika
|
Bom. Hvala- verjetno naslednji teden. lp, Tina:sloncek:
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 11.11.2004 11:59:27
|
|
|
|
kimi
|
a morjo bit ravno iz časopisa? jaz bom šla v kratkem v knjižnico po cd pravljice jih bom vsaj 10 komadov vzela pa če bo katera hotla...naj se javi
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 11.11.2004 12:09:26
|
|
|
|
m_m
|
Za vse ki vas zanima (ni zastonj :ups: ): našla na spodnjem naslovu, da lahko naročiš celo zbirko za 6.930 pa še darilo dobiš... http://www.dnevnik.si/pravljice/
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 11.11.2004 14:29:12
|
|
|
|
Taša
|
Jaz sem se že zanimala za to in sem klicala že na ono št. 080 ....., vendar lahko zbirko naričiš le če si naročnik dnevnika, drugače ne oz. če jih naroči kdo zate, ki ga poznaš ki je naročnik drugače pa to ne gre...... LP
|
|
|
|
Dnevnik s CD- Najlepše pravljice 11.11.2004 21:32:37
|
|
|
|
*
|
Jaz bi tudi imela pravljice...a se lahko komu uštulim? Please....pa kdaj in kateri časopis to pradaja..da vem za vnaprej..:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?