|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dnevnik s CD- Najlepše pravljice
10.11.2004 21:56:02   
puncica
A je katera kupila dnevnik v soboto s cd-jem
"Najlepše pravljice", jaz bi ga ful rada imela, pa sem zamudla, so mi jih vse prodal:(( Pa če mi ga lahko posname, poštnino, pa še kak prispevek mi plačamo.

Bi bla ful ful ful ful ful vesela, naša Janja pa še bolj:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.11.2004 21:57:23   
Taša
Ja Punčica jaz ga imam. Če se bo dalo ti ga presnamem. Lahko ti ga pošljem ali pa če boš prišla kaj v Celje. Jutri ga bom poskusila presnet pa ti javim !!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2004 22:00:32   
puncica
Ej superca, zlata si, kako bi nardil, ma ne vem kdaj bomo kej v celju, bolj mal verjetn, sploh zdej ko je slab vreme, a mi ga lahk pošlješ, ti poštnino vrnem, pa še kej zravn dam:bravo:
Ej polepšala si mi dan res, sem se že tolk presekirala, da je moj kr norel, pol pa rekel pa dej vpraši če ma katera pa ga presnem, pa je.
Superca!!!:bravo::bravo:
Nasledno soboto bom pa že ob sedmih pred merkatorjem stala:)-

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2004 22:05:05   
Taša
Pošlji mi naslov na privat nabiralnik pa ti ga dam kar jutri na pošto. Sem že zdejle mojga aktivirala da bo presenel. Poštnine mi ne boš vračala boš enkrat za :kava: dala pa bo čit OK. Samo da vam lahko naredim veselje.....
Jaz ga bom probala v soboto spet dobit, če bo šlo. Smo ga pa zdajle v soboto iskali kot nori po celem Celju. Aktivirala sem očeta, mojega ko je bil v službi da je med malico malo povprašal, pa še sama sem bila v Tuši in Intersparu. Komaj smo ga dobili..... Zdej se bom pa probala že v petek dogovorit tle v Šparu nasproti mene ker sem redna stranka da mi ga bodo dale na stran, da ne bom že ob 7 zjutraj hodla okrog.... LP

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2004 22:09:21   
puncica
Evo poslala. Ja tud mi smo ga iskal ko nori, pa si nisem misla da bo tak hitro šlo, ko sem ugotovila da ga v 3 trgovinah ne bo, sem takoj klicala v Celje mami, pa ni blo nikjer, ne v mercatorju, ne v tušu, nikjer, pol pa še sestrično klicala ko dela v tušu v konjicah, pa je rekla da so sam tri dobil, tud tle v Gorenji vasi so dobil sam tri. Ne vem najprej nardijo lušte potem pa tri CD-je pošljejo.

Največja fora pa je da je moj dragi še v ponedeljek šel pogledat če pa bi še kak bil, pa so babe rekle da so jih v soboto nazaj poslal:grrr::grrr: Jaz sem pa spraševala če jih imajo, pa so rekl da so vse prodal. Mater me to razkuri, same ne vedo kaj imajo in kaj ne.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2004 22:24:31   
india
Samo eno vprašanje, če lahko:zmeden:...
lahko tudi jaz dobim kopijo,Taša, lepo prosim, ti pošljem naslov pa denar za poštnino, pa prazen cd, pa še kaj!
A v soboto bo nov cd z novimi pravljicami? Grem že zdaj v trafiko!!!!8)8)
LP, Miška

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2004 23:12:28   
Špela
No še od mene ena lepa gesta!:) ČE si želite te CD-je delam v trafiki, tako da zlahka pridem do željene količine, sporočite v naprej, saj veste kateri bodo kakšno soboto(po datumih) pa vam jih zrihtam. Ali presnamem. Moj tudi tolk uživa v teh pravljicah, da je kriminal:)- če mu jih ne bi kupila.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2004 8:36:25   
Taša
Daj mi pošlji naslov privat nabiralnik pa ti pošljem. Kar se tiče CD in poštnine ni problema boma pol pokompenzirali ker sem te včeraj prosila za on program za koledar, tak da ni problema. Pošlji naslov pa ti zrihtam.... LP

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2004 8:39:59   
tina.nika
Ej Taša jst bi tudi, prosim. A bojo ta teden tudi pravljice?
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2004 8:48:48   
Taša
Ja ga lahko dobiš, ampak tebi ga pa ne bi pošiljala po pošti kaj praviš? Ja ta teden bo tudi ena nova.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2004 9:00:28   
Taša
Tiste ki imaste ali da koga poznate da ima dnevnik naročen lahko CD naročite preko njega, zato poglejte na internet strani od dnevnika...... Vam bo lažje, da ne boste vsako soboto že ob 7 v trafiki stale, sploh če koga poznate......, ker izvodov v trgovinah in travikah ob sobotah z CD je pa res zelo malo.....

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2004 9:20:10   
tina.nika
Super Taša, res sem ti hvaležna. Se bova v bližnji prihodnosti zmenle za eno :kava:.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2004 9:20:19   
Špela
Vsak teden(soboto) do 18.12 bo pravljica zraven Dnevnika.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.11.2004 9:27:56   
Taša
Tina, enkrat ko boš šla proti centru mesta, mi napiši sej sem ponavadi zmeraj zjutraj takšen čas na RR, ko tamala še spi jaz pa pijem :kava:,pred računalnikom.... Drugače pa sva midve tako ali tako vsak dan dopoldan po mestu.....

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2004 9:59:13   
tina.nika
Bom. Hvala- verjetno naslednji teden.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2004 11:59:27   
kimi
a morjo bit ravno iz časopisa? jaz bom šla v kratkem v knjižnico po cd pravljice jih bom vsaj 10 komadov vzela pa če bo katera hotla...naj se javi

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.11.2004 12:09:26   
m_m
Za vse ki vas zanima (ni zastonj :ups: ): našla na spodnjem naslovu, da lahko naročiš celo zbirko za 6.930 pa še darilo dobiš...

http://www.dnevnik.si/pravljice/

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.11.2004 14:29:12   
Taša
Jaz sem se že zanimala za to in sem klicala že na ono št. 080 ....., vendar lahko zbirko naričiš le če si naročnik dnevnika, drugače ne oz. če jih naroči kdo zate, ki ga poznaš ki je naročnik drugače pa to ne gre...... LP

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.11.2004 21:32:37   
*
Jaz bi tudi imela pravljice...a se lahko komu uštulim?

Please....pa kdaj in kateri časopis to pradaja..da vem za vnaprej..:zmeden:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.11.2004 21:34:16   
puncica
Ma kako to, sej tisto klukco lahko stran daš, pa je, ja no potem bomo pa res pri merkatorju stal ob šestih:)-, kaj pa drugega

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?