Anonimen -> RE: kako se prepričat? (26.7.2007 7:12:43)
|
Meni so ti izgovori - taka in drugačna nenavadna pojasnila - zelo znani.... Me je on varal, in sem jaz njega varala - le, da sem bila sama veliko bolj ljubosumna. Resen problem je, ko postane varanje nekaj popolnoma normalnega, ko ni zavor iti v posteljo z nekom, ki ga prvič vidiš... Ob vsem tem pride v poštev resnično prav vsak izgovor. Saj ne vem kje sem jih našla... Tudi on se je skrival za tem, da rabi svojo družbo, mir, gibanje, izgovori taki, da sem sama sebe prepričevala, da jim verjamem - zato tudi nisva nikoli zares zaživela skupaj... Vse to je pripeljalo do razdora 15 letne zveze.... Seveda kar tako oditi ni enostavno - problem je, ko smo še mladi, zaljubljeni, oseba s katero smo nam pomeni vse, kljub pomanjkljivostim; ne upamo si kritizirati in PAČ sprejmemo kar je... se imamo radi in varamo obenem.. Bi bilo kar za novo temo odpret besed... Zdaj mi niti na kraj pameti ne pade, da bi varala - imam že nekaj časa vse v enem človeku in to se mi zdi kot neke vrste življenska nagrada. Zdaj vem kako je, če ti človek resnično paše zraven; navkljub manjšim kompromisom. Če bi v dolgoletni zvezi imela jajca, ne bi tako dolgo prenašala dogodke, ki so me morili in morili in morili... bi bila že prej svobodna. Je pa hudo, ker sem ga imela res rada. Tako pa sem plačala ceno za takoimenovano 'cono komforta'.. No, mi pa ni žal, saj se je v teh letih nabralo ogromno izkušenj.... PREDVSEM pa cenim to kar imam sedaj in zajemam življenje z veliko žlico. Naj te ne bo strah - razišči te 'čudne' izgovore in ga postavi pred dejstvo z odkritim razgovorom ali pa več njih... SREČNO!
|
|
|
|