Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Nagrada za rojstvo otroka"PRVEGA"??? 18.11.2004 15:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom
|
|
|
|
Nagrada za rojstvo otroka"PRVEGA"??? 19.11.2004 12:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo punce, tukaj je odgovor s kranjske občine ali z drugimi besedami "OBRIŠITE SE POD NOSOM!" :grrr: : "Mestna občina Kranj ne podarja nagrad za rojstvo otroka. V proceduro je bil dan osnutek Odloka o enkratnem denarnem prispevku za novorojence v Mestni občini Kranj in v kolikor bo sprejet, bomo izplačevali enkratne denarne prispevke, vendar v najboljšem primeru šele v prihodnjem letu." Alja
|
|
|
|
Nagrada za rojstvo otroka"PRVEGA"??? 19.11.2004 12:33:38
|
|
|
|
Majabo
|
ooo:zmeden2: hvala Alja
|
|
|
|
Nagrada za rojstvo otroka"PRVEGA"??? 20.11.2004 15:45:15
|
|
|
|
babylove
|
Ronja, hvala za posredovan odgovor. Tako vsaj vemo, pri čem smo. Tiste 'posredne pomoči' pa itak ne verjamem, da bomo kdaj kje srečali... Posrečen izraz pač, da se malo sramota prikrije. Se bomo že sami znašli, kajne? Čeprav je vse, kar zraven pade, dobrodošlo...
|
|
|
|
Nagrada za rojstvo otroka"PRVEGA"??? 25.11.2004 14:21:42
|
|
|
|
KIRA
|
No, da vam napišem. Danes sem končno dobila odgovor od MS občine. Pa so mi napisali, da občina ne daje nagrad, razen pozornosti v obliki knjige, ko se otrok rodi. Ampak prej moram izjaviti, da želim knjigo dobiti. Mater!!!!!!!
|
|
|
|
Nagrada za rojstvo otroka"PRVEGA"??? 25.11.2004 14:52:54
|
|
|
|
benita
|
Kira, ne slišiš se preveč zadovoljno. Oprosti, malo te hecam. Saj kdo pa bi bil. Morda bo bolje, ko boš imela drugega. Lp
|
|
|
|
Nagrada za rojstvo otroka"PRVEGA"??? 25.11.2004 15:07:08
|
|
|
|
KIRA
|
Hehe,nojan. Vsaj knjigo dobim, da ne bom čisto praznih rok. Če i ne bo všeč jo še zmeraj lahko prodam na Bolhi ali pa porabim za kurjavo!!:hudicek::hudicek: hehe;););)
|
|
|
|
Nagrada za rojstvo otroka"PRVEGA"??? 25.11.2004 15:22:56
|
|
|
|
benita
|
Če ne drugo, so vsaj lepe slikice notri. Mojemu Žigi so prav všeč.
|
|
|
|
Nagrada za rojstvo otroka"PRVEGA"??? 27.12.2004 12:23:39
|
|
|
|
KIRA
|
:grrr:No, da vam poročam. Sem končno dobila tisto knjigo, ampak sem morala za njo prosit - pismeno.:grrr: Sem jim poslala faks. In kot sem si že mislila, knjiga je sicer nova, ampak iz leta 1998. Po mojem zastarela in nič prida.:( Dosti boljše sem že videla pri prijateljicah. kako občino ni sram take stvari podarjat okrog:grrr:. No, če jo bo katera hotela imeti - seveda če menite da je knjiga za vas primerna - zame ni - jo bom prodala, ker je ne rabim, mogoče pa bo iz tega kak tolar in bom moji štručki lahko kupila kako lepo oblekco, saj rase kot kopriva.9nebesa9nebesa naj bi mi raje podarili bon za baby center ali kaj takega, pa bi bila zadovoljna. Mojemu cukrčku ne bo od ene knjige nič bolj toplo, od kakega pajaceka pa bi ji bilo. Pa da ne bo spet kera rekla, da samo štenkam - mislim da je sramota da v naši občini - Murska Sobota, kjer se ve, da imamo ljudje najnižje dohodke, mamice odpravijo z knjigami. V drugih občinah pa dobijo denarne nagrade!! KAKO DA JIH NI SRAM?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?