Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Darilo za prvi rojstni dan 11.11.2004 13:41:22
|
|
|
|
Klara J.
|
Mi smo za didaktične igrače, take stare dobre iz kartona. Predlagam ti puzzle, full simpatične izdeluje podjetje Kocka in jih dobiš v Sparu ali pa drugih bolje založenih trgovinah z igračami. Za tako starost, ko otrok šele podobe, je lušna sestavljanka o živalih, ko mamicam iščeč živalske otročke. Zabavno in poučno, pa še slike so lepe. Naš dvoletnik se z njimi zelo rad igra. Klara
|
|
|
|
Darilo za prvi rojstni dan 11.11.2004 13:49:44
|
|
|
|
cekrček
|
A ni bila včasih ena velika trgovina, mislim da ravno Kocka na Trubarjevi ul. v Ljubljani? Tam si lahko našel ful stvari? A so se kam preselili, a katera kaj ve? Drugače se pa strinjam s Klaro J. da so puzzle res full luškane, sem jih tud jaz že kupila za miklavža za nečake.Našla sem jih v Sparu , so luškane in še cena je full ugodna. Lp Cekrček. :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?