carlyle -> RE: Najina zgodba - grdo ali lepo? (27.7.2007 11:56:59)
|
Daddy, nisi razumel vprašanja. Ali pa jaz ne znam povedat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Odnos z bivšim je razčistila. Sprejela je tako svoje napake kot njegove, ne prevzema več nase krivdo za vse in ne poskuša vse krivde zvaliti nanj. Že prej so bili opozorilni znaki, da zadeva ne štima, poskušala sta rešiti zakon, pa ni šlo. Odnosa s 'prijateljico' ni razčistila. Kot sem že napisala, sta bili najboljši prijateljici, njej se je zaupala tudi, ko ji je bilo hudo, saj je sumila, da jo mož vara in dokler ni izvedela od njega, ni niti posumila, da bi lahko šlo za njeno najboljšo prijateljico, da bi ji ta ženska lahko naredila kaj takega. Izdajstvo ni to, da je 'prijateljica' bila z njenim možem, ampak način, na katerega se je vse skupaj spletlo (varanje, njo je tolažila, za hrbtom pa...). Če je to zate patetika... meni se ne zdi - in ja, če bi šlo za neznano žensko, bi jo izdal samo mož (neznanci namreč do nas nimajo nobenih obvez, za prijatelje bi pa človek le upal, da se bodo potrudili, da nas ne prizadanejo in da se ne bodo za hrbtom delali norca iz nas.) Veš, takole po forumih je zelo lahko pametovati, če pa bi se kaj takega zgodilo človeku, ki ga imaš rad, bi verjetno razmišljal drugače. Banela, ne, 'prijateljici' ni nič govorila. Še vedno sta v stikih (čeprav redkejših) in navzven je videti vse krasno. Pravi, da se ne bo še dodatno ponižala s tem, da bi dala tej ženski videti, kako zelo jo je prizadela in kako zelo jo vse skupaj še boli.
|
|
|
|