Anonimen
|
Hvala vsem za vse odgovore in nasvete. Saj se tolažim s tem, da bo minilo, samo mi je tale zizoodvisnost čisto nova, ker tamala pa sploh ni bila navdušena nad joško in sva imele kontra probleme - prepričat jo jest pri meni, ne iz flaše. Sling imam, samo ga zdajle v tej vročini ne bi glih še v to tlačila, poleg tega moram pa še nagruntat položaje, pa mi iz tistega DVD-ja ni glih kaj veliko jasno. Tam izgleda simpl, v praksi pa ni čisto tako. V vrtec gre tamala šele naslednji september, tako da vrtec letos odpade. Bomo morali nekak pregurat. K sreči se kar zna sama zaigrat, štos je pa v tem, da glih ko dojim, bi ona plezala po meni in po tamalem, pa jo sama bolj težko lovim in jo čuvam, da ne pade (ker vedno neke akrobacije izvaja), da se ne naslanja na tamalega, da ni glih preveč groba z njim. No, saj nekak ji bomo že dopovedali sčasoma. Mika, kje se pa dobi kuminin sirup in v čem je štos tega sirupa? Mič RR, pomoje bi big sister bila za to, da skupaj spita, ker sva ju zadnjič na previjalno skupaj polegla in je bila vsa srečna, ko sva jo dala pa stran, da sem ga lahko previla, je bilo pa tako vpitje , samo bi mi ga pomoje čist pomečkala in pretepla v spanju, ker kaj pa ta počne po pojstli... Zvesta, a smo kej v žlahti, pa je to v genih? Blue sky, a to so te koroške vetrovne kapljice? Rainbow, tole s hrano na dom pa ni slaba ideja, ker za kuhanje mi je pa sploh še najmanj jasno. Edino če bom prejšnji dan zvečer že pripravila kaj, kolikor se bo dalo, pa mamo sem prosila, če mi bo kakšno stvar kdaj prinesla. Za na sprehod pa tudi meni ni jasno, kako bom sfolgala, glede na to, da bom načeloma morala trogat še dva psa s sabo. Nekak bo že, kar se mora, se mora.
|