mala pikica -> Rjavkast izcedek (24.7.2007 16:17:32)
|
Da na hitro povzamem dogajanje zadnjih dni. Noseča sem 16 tednov. V četrtek zvečer sem dobila močno drisko, in zelo sem bruhala. V petek zjutraj so me sprejeli v bolnico. Kar je pomembno, naredili so mi UZ in z otročkom je bilo vse v redu, tudi nobene krvavitve ni bilo videti. Cel dan je tekla infuzija zaradi dehidracije. Do sobote zjutraj se je stvar umirila. V soboto dopoldan so še ugotovili, da sem slabokrvna. Dali so mi infuzijo (železo), nato pa sem lahko šla domov. Po infuzijo sem spet šla v ponedeljek zjutraj in jutri zjutraj grem spet. Odpustnice še nisem dobila, hodim domov kot za vikend. Danes pa sem dobila rjavkast izcedek. Zdaj pa je panika tukaj. Klicala sem na oddelek in je sestra rekla, da lahko počakam do jutri zjutraj, ko pridem na infuzijo. Kaj naj naredim? Na srečo imam doma Angelsound, da lahko poslušam našo pikico. Še en podatek, v nedeljo zjutraj sem opazila, da imam popokane žilice v obeh očesih. Zdaj pa ne vem, ali je vse skupaj kaj povezano z močnim bruhanjem in drisko ali je kaj drugega. Sestrami je rekla, naj doma počivam, da bom tudi pšri njih samo počivala, če pridem danes tja. Kaj naj naredim?
|
|
|
|