emaa -> RE: Jesica,tatam,NMJ in ostale kako ste? (25.7.2007 11:19:09)
|
No da še jaz kaj napišem dokler še spita. Mi jemo vse po žlici, saj po flaši nočeta ničesar več razen čaja oz. vode. Adaptiranega mleka se nočeta niti dotaknit, pa saj je še drugje mleko, tako da gre. Bianka a vi prav alpsko pijete? Naj ga ne bi ampak naj bi polnomastno navadno mleko, je pa res, da se v tej vročini tako hitr pokvari. Jesta pa vse, če se le da isto kot midva za kosilo. Skute, sadje, zelenjava, meso, vse imata rada. Kotalimo se že nekaj časa, oz. obračamo, plazimo se v rikverc, sedimo pa tako, da nam rata kaka minuta, dve, včasih tudi dalj, to predvsem Luka, David mora imeti vse kar vidi, seveda naenkrat in pol sedenje ne gre. Smo kot kaki pijanci, ampak ni sile, bomo že. Luka je bil cepljen ob normalnem času, David pa je imel prejšnji teden zadnje cepljenje. Celo noč spimo že dolgo, Luka od dveh mesecev dalje (še malo prej), David pa je začel spati celo noč po tednu dni, ko je bil doma. V bolnico mi hodimo samo na kontrole, bolna še nista bila nič, na srečo. Na morje letos pa ne gremo, ravno zaradi bolnice. Komaj smo dosegli, da je konec maja david uspel sam zaspat, prej ga je bilo treba pestvat, če ni ornk spal, se je zbudil in iz protesta vse pobruhal. POtem smo junija dosegli, da lahko zadnji obrok dneva brez velikih travm pojemo drugje. Spanje to bomo pa poskusili malo kasneje. Se mu vseeno pozna 3,5 mesecev bolnice. Drugače se imamo fino, doma imamo bazen, kopamo se vsak dan, v vodi noro uživata. Za v bano sva v ponedeljek nabavila fliper (za dva nimava prostora, je bana premajhna), fanta noro uživata v njem, ko se lahko po igračah stegujeta, čofata. Ni kaj rastemo, velika sta že 75cm, 9780g (David) in Luka 77cm, 10280g, oblačila nosimo za leto, leto in pol. V avtosedežih so že dva meseca, smo bili predolgi za lupinice.
|
|
|
|