Jakost menstruacije in... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sandrin -> Jakost menstruacije in... (24.7.2007 16:06:39)

Zna katera odgovoriti? Očitno se selim med avgustovke in me zanima:

- je jakost menstruacije pogojena z ovulacijo? Oz. imajo dekleta, ki imajo šibko menstruacijo več težav pri zanositvi?

- ali sprememba klimatskih razmer vpliva na dolžino ciklusa in s tem tudi na ovulacijo

- ali morska voda negativno vpliva na floro v nožnici in s tem oteži spočetje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

Anonimen -> RE: Jakost menstruacije in... (24.7.2007 16:25:18)

a) mislim da ne vpliva na O, lahko pa šibka M bolj vpliva na to, da je sluznica tanjša in zato težko pride do vgnezditve, ni pa nujno
b) ja lahko vpliva (ni pa nujno) na dolžino cikla, kar pomeni, da se ti O lahko prestavi za kak dan kasneje ali prej odvisno od dolžine cikla
c)mislim da ne, lahko pa se zaradi mokrote, vlage in toplote bolj razmnožijo glivice in stakneš vnetje. zato se priporoča vedno suhe kopalke in pravilna higiena. tudi z glivicami oz vnetji so ženske zanosile, nekaterim pa je to lahko ovira

bekyca -> RE: Jakost menstruacije in... (25.7.2007 8:38:27)

Zaradi šibke M ni sluznica tanjša, sluznica je tanjša pri krajših ciklusih (krajših od 23 dni) in pretirano odebeljena pri daljših (35 dni in več), kar zagotavlja težje pogoje za vgnezditev. Jakost M pa vsekakor naj ne bi igrala nobene vloge. Vsaj tako pravi Pušenjak.

Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da sprememba klimatskih razmer vpliva na dolžino ciklusa (vsaj meni) - zmeraj jo dobim prej in to tudi do 7 dni prej, kar pomeni, da je bila tudi O prej.

Glede morske vode, ti je pa mišek lepo odgovorila.

LP

pikica36 -> RE: Jakost menstruacije in... (27.7.2007 9:55:44)

po mojem ne

Stran: [1]