beba76 -> predčasno v službo, ali pač ne?? (10.11.2004 21:37:53)
|
Sama sem šla v službo, ko je bila mala stara 4 mesece in sem jo v največji zimi mogla vozit 20 km v privat varstvo. Imam izmensko delo, tako da sem vsak drug teden domov prišla šele ob 21.00, name pa je čakal 3 letni sinko. Pa še po tega sem velikokrat mogla k babici, ki tudi živi 20 km od mene (v drugo smer, kot je bila varuška). Sem žal otrokom "dala" takega fotra, ki jih ni hotel čuvati, ko sem sama bila v službi... Bila sem postavljena pred dejstvo - služba ali porodniška do konca, pol pa zavod... Odločila sem se za službo in zdaj lahko trdim, da ni bilo vredno! Službo bi tudi kasneje na nek način našla, tega, kar sem zamudila pri razvoju moje punčke, kaj vse so mi o njej povedali dejansko tuji ljudje (ki so jo pazili), kolikokrat je jokala, pa ni bilo mamice, da bi jo potolažila...tega pa ne bom mogla nikdar nadoknaditi. Šele zdaj, ko sta otroka že večja vidim, kako čas beži in kako pomemben je vsak trenutek, ki ga preživimo z našimi sončki... Če vprašaš mene - jaz bi šefu brez kančka slabe vesti pogledala globoko v oči in mu rekla ."Vidimo se po poteku porodniške!" Odločitev je seveda tvoja, pa SREČNO!
|
|
|
|