|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PDP
24.7.2007 14:55:46   
ThinkPink
Pozdravljene!

Zanimajo me vaše izkušnje z PDP. Imate PDP izračunan po ZM enak kot izračunan na morfologiji ali ns? Kateri datum bolj drži in koliko dni imate razlike?

To me zanima, ker se PDP vse bolj bliža, imam pa dva ralična datuma.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PDP
24.7.2007 15:07:03   
Kuba
Meni je dal PDP glede na prvi dan zadnje user posted image , glede na UZ pa je 1 teden manjši, to pomeni, da je bila ovulacija kasneje. Rekel, je da je UZ kredibilnejši. 

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2007 15:45:59   
TinaUros
Meni je PDP določen po zadnji menstruaciji, bebica pa je za teden dni večja. Pdp se, če ni razlike na uz več kot 8 dni, ne spreminja.
Lp

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2007 16:11:50   
mala pikica
Po mojem mnenju PDP po zadnji menstruaciji ni nujno pri vseh najboljši. Navsezadnje nimamo vse ženske ovulacije točno 14.dan. Jaz bi vsekakor rekla, da so PDP-ji določeni na UZ bolj sigurni. Sicer pa samo 5% žensk rodi na izračunan PDP.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2007 16:34:16   
lunca2
Meni je dala PDP glede na prvi dan zadnje user posted image , ki je bil 22.06.2007, na NS pa mi je dala PDP 19.06.2007 rodila pa sem 17.06.2007

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2007 9:50:43   
Nika v službi
PDP izračunan glede na zadnjo M - 19.09., Pušenjak na NS izračunal, da je pikica 6 dni starejša, torej PDP 13.09., vendar se do enega tedna PDP ne korigira uradno.
Rodila 13.09. - user posted image , Pušenjak!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......