Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: preluknjana izolacija??? 29.7.2007 22:06:32
|
|
|
|
tajtaja
|
Kako, pa saj se stiropor vendar prilepi na steno, se pravi na izotek,z eno tako mrežo in neko čudno malto ali lepilom. Se mi zdi, podobno kot za fasade.
|
|
RE: preluknjana izolacija??? 29.7.2007 22:07:26
|
|
|
|
tajtaja
|
Ve pa povrzočit kake težave, saj je voda res , posebej v kleti .
|
|
RE: preluknjana izolacija??? 30.7.2007 12:38:02
|
|
|
|
gajka
|
Hidroizolacijo lahko preluknjajo samo, če so večji in špičasti ter če bi se ves čas drgnili. Mislim, da te nima bit česa strah.
|
|
|
|
RE: preluknjana izolacija??? 30.7.2007 12:39:28
|
|
|
|
gajka
|
Pa še govora je o stiroporu in hidroizolaciji - stiropor je veliko mehkejši in se bo veliko verjetneje kamenčki ''vgnezdili'' vanj in ne v izolacijo.
|
|
|
|
RE: preluknjana izolacija??? 6.8.2007 13:37:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, vse smo naredili tako kot je treba, le tega ne, da bi stiropor prilepili na izolacijo. Ker nam g. izolater ni povedal, da se dobi lepilo za to, in je stiropor lepil kar na izotek (al kaj je že tisto, k pogreješ s prenejrem).. No, in k smo z bagrom zasipavali hišo, je seveda pesek letel tudi za stiropor, ker ni bil dovolj prilepljen. Hiša je sedaj v celoti zasuta, mene pa čezdalje bolj skrbi. Tud jaz sem pomislila že na to, da bodo kamenčki predrli stiropor, ne pa izolacijo.. Ampak kaj pa vem.. Je pa res, da je 0,5 m kamenja med hišo in zemljo. Pa še 2 drenaže so za hišo... Jezi me, ker sva res kupila ful fajno izolacijo, ta boljši stiropor,... pol pa tole..
|
|
|
| Stran: [1] |
novo letoche guevaraKje pričakat novo leto?doma z družino (
80%)
v tujini (
1%)
v mestnem središču (
3%)
na privat zabavi (
10%)
sam pred tv (
2%)
drugo (
4%)
Število vseh glasov: 269Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!