dskubin -> RE: gumitwist (26.10.2007 21:28:23)
|
A ja, pa še variacije: 1. najprej si mel razkoračene noge, pri višjih nivojih pa si stal normalno 2. nogi skupaj, pri višjih nivojih pa si stal malo postrani (kot 45 stopinj) 3. elastika je bla samo okoli 1 noge ali pa si bil obnjen 90 stopinj glede na začetni položaj, torej čisto s strani 4. poskusli in se mučili tudi tako, da je bila elastika le okoli roke (kaka zapestja smo takrat imele, pa same veste) Naj spomin: Pri nas je igral cel blok (kake 20 otrok, tud fanti) lastiko (tako se je igra namreč pri nas imenovala) skupaj (starost tam od začetka OŠ, pa do ene 6., 7. razreda) - mi je blo ful v redu, ker sem bla med tamlajpšimi, pa so mi dovolili bit zraven. lastiko smo pa meli takole: ko so mame zamenjavale elastiko v spodnjicah, so taznucano dale nam otrokom, pol smo pa vsi pred blok prinesli, vštukali skupaj (je blo najmanj 40 vozlov na njej) in to je bla skupna lastnina, da smo lahko igrali vsi pa smo jo nategnili od enga do druzga bloka (parkirišče je bilo še več ali manj prazno, pa 3x na dan je pršu kdo z avtom) in jo dali okoli kant za smeti. Tist, ki je imel novo, celo, samo 1x zavezano elastiko je bil največji car.
|
|
|
|