prsna črpalka Tommee Tippee (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

LUNA06 -> prsna črpalka Tommee Tippee (24.7.2007 12:49:46)

Jo modra katera ima?
Zanima me, če se da čisto razstavit, ali gre ročka stran?Rada bi namreč očistila tisti del, ki je iz gume - tisto harmoniko, pa ne upam preveč potegnt narazen, da ne bom kej zlomila.

saška* -> RE: prsna črpalka Tommee Tippee (25.7.2007 5:44:16)

Živjo...
jaz jo imam. Ročaj malo bolj potegnina gor in potem proti delu, ki ga daš na prsi. Tako dobiš dol ročaj skupaj s tistim narebrenim delom.

Spodaj daj dol tisti bel zamašek. Samo povleci.

LP

Anonimen -> RE: prsna črpalka Tommee Tippee (25.7.2007 12:31:45)

Kako sta zadovoljni s to črpalko?

Moram nabaviti eno, pa se odločam med to in aventovo.

amy26 -> RE: prsna črpalka Tommee Tippee (25.7.2007 14:58:07)

Kako sta zadovoljni s to črpalko?

imam obe črpalki doma oz. sem imela in ti lahko povem da sem bila veliko bolj zadovoljna z Aventovo, nekako lažje z njo črpam tudi ko joške niso glih napete.
Zato sem Tommee tippee črpalko dala eni prijateljici pa čeprav sem jo uporabila samo parkrat (pred njo sem imela sposojeno Aventovo) in pol ko sem videla kaka je razlika med temi črpalkami, sem sedaj pri ta drugem otroku kupila novo Aventovo. 
vsekakor ti priporočam Aventovo je res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]zakon, mal je dražja vendar je vredna svojga denarja.

tinaaja -> RE: prsna črpalka Tommee Tippee (25.7.2007 22:08:46)

avent [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

LUNA06 -> RE: prsna črpalka Tommee Tippee (25.7.2007 22:33:28)

Uspelo mi je, super!Hvala saška*.

No meni osebno pa je TT boljša od Aventove.Se mi je A. znucala in se zarad tega tud odlomila.Pa je bla rablena samo za enega dojenčka, sem jo zdaj zelo zelo malo rabla.No in potem ko bi jo mogla začet malo bolj uporablat, je pa šla... Mi je pa TT lažja za držat z eno roko.

saška* -> RE: prsna črpalka Tommee Tippee (26.7.2007 12:41:11)

Jst mam obe, pa mi je boljša TT. Tudi flaške mam od njih, ker so se mi aventove stvari ful hitro pokvarle in sem mogla menjat cuclje itd.
TT pumpa ma vsaj po mojem glede na to da sem obe primerjala večji vakum, jst sem z njo več napumpala.

lp

LUNA06 -> RE: prsna črpalka Tommee Tippee (26.7.2007 17:10:14)

IZVIRNO SPOROČILO: saška*

Jst mam obe, pa mi je boljša TT. Tudi flaške mam od njih, ker so se mi aventove stvari ful hitro pokvarle in sem mogla menjat cuclje itd.
TT pumpa ma vsaj po mojem glede na to da sem obe primerjala večji vakum, jst sem z njo več napumpala.

Se strinjam!

kaya2007 -> RE: prsna črpalka Tommee Tippee (3.8.2007 8:31:51)

tudi meni je bila TT boljša, na splošno se mi zdijo aventove stvari slabše narejene, vse razpada, pušča...

Stran: [1]