se splača (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> se splača (24.7.2007 12:29:54)

po dolgem iskanju sem dobila službo za peto stopnjo izobrazbe, sama imam dokončano visoko strokovno izobrazbo. Delo premalo odgovorno,pripravniška dokaj dobra. Potem sem dobila podaljšano za določen čas enega leta. Vmes sem zanosila, sedaj ko sem na porodniški pa sem dobila pogodbo za nedoločen čas z bruto plačo 769 eurov!? Med službo in nosečnostjo pa sem naredila magistrski študij, čaka me še magistrska naloga. V podjetju nihče ne ve za moj študij,pa tudi tu ni nobene možnosti za napredek, poleg tega sem šla delat magisterij iz javne uprave, sedaj pa sem v gospodarstvu. Se vam zdi prav vztrajati ob taki plači in pogodbi za nedoločen čas a se čist premalo cenim in bi morala drugje iskati svoje priložnosti. Sama niti ne vem kakšne plače imate punce a so bistveno višje od moje?

BAMBINA_ -> RE: se splača (24.7.2007 12:39:46)

Saj ni potrebno pustiti službo, pač pa ob njej išči zaposlitev, ki bo primerna tvoji izobrazbi. Je pa gotovo bolje ta služba, kot nobena. 

orhideja75 -> RE: se splača (24.7.2007 12:40:36)

glede plač se je že pisalo. pa vseeno. pri nas ni veze kakšno imaš šolo, samo da delo opravljaš kot je treba. drugače je pa tole nizka plača. to naj bi bila bolj neto.

Taula -> RE: se splača (24.7.2007 12:43:27)

Ene imajo višje plače..ene nižje. Taka je realnost. Na žalost službe ne ležijo na cesti..posebej ne take za stalno.
Verjamem da je pa šok ker si preko študija imela sanje o večji, boljši plači in dobri službi..ampak taka je realnost.

In kaj lahko narediš...delaj tu..še vedno je bolje kot biti na borzi in pa išči drugo službo.

Maleal -> RE: se splača (24.7.2007 13:27:47)

In kaj lahko narediš...delaj tu..še vedno je bolje kot biti na borzi in pa išči drugo službo.

Se strinjam.

Nika v službi -> RE: se splača (24.7.2007 14:54:14)

Kot je rekla bambina - delaj, je bolje kot nič, ter išči boljšo (bolje plačano) službo.

Sicer pa JA - tale bruto je precej borna plačica, če bi bil vsaj neto...

Stran: [1]