Sem noseča? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tiana -> Sem noseča? (24.7.2007 11:20:34)

živjo.moj problem je pa tak.
menstruacijo bi morala dobit 4.ta mesec vendar je ni bilo pa sem po enem tednu naredila test,pa čez naslednje tri dni isto.test je bil negativen-bc.res da nikoli nisem imela redne menstruacije,zdaj pa bi jo morala dobiti ker sem se zdravila pri G.(nisem jemala k.tablet).zdej pa je vse čudn.zredila sem se za 3 kg,lahko da od hrane ampak nikoli tako kot včasih(ponavadi se zredim v stegna in zadnjico,sedaj pa samo v trebuh).prsi so se mi povečale za eno številko(prej sem imela 3 leta isto),in bolijo me bradavičke ob dotiku.k je možno da so to znaki nosečnosti?je imela katera podobne izkušnje?
ja,bila bi vesela če bi bila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] .

Anonimen -> RE: SM NOSEČA? (24.7.2007 11:43:48)

SM NOSEČA?

Ne vem. Vprašaj dohtarja, pa naj ti kri vzame, pa bosta videla kaj in kako.

srki -> RE: SM NOSEČA? (24.7.2007 12:22:15)

Možno, takih znakov nisem imela.

Dr. pa bo res najbolje potrdil ali ovrgel, kar sumiš.

orhideja75 -> RE: SM NOSEČA? (24.7.2007 13:42:28)

ampak, če je test negativen. to vse skupaj je mal čudno. najbolje, da greš do G., ti bo najbolje vedel povedat.

lorch -> RE: SM NOSEČA? (24.7.2007 18:50:11)

Čisto možno je, da si noseča. To da je bil test negativen ni nič posebnega. Pri meni jih je blo  nekaj negativnih tisti mesec, ko sem že bila noseča, dokler se v telesu ni nabralo dovolj hcg hormona ki pokaže na nosečnost.
Test je lahko zaradi premajhne vsebnosti tega hormaona lažno negativen. Pri meni je bilo tako.

Stran: [1]